Ίσιωμα μαλλιών με 1 βούρτσα;;;

Ίσιωμα μαλλιών με 1 βούρτσα;;;

Αφήστε με να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου… Ευτυχώς τα μαλλιά μου δεν με έχουν ταλαιπωρήσει ποτέ στο ίσιωμα.

Μπορεί για πολλούς να θεωρούνται ήδη ίσια, όμως εγώ ξέρω ότι μπορούν να ισιώσουν παραπάνω!

Αυτό που απασχολεί πολύ τόσο εμένα όσο και πολλές γυναίκες με τις οποίες συνομιλώ, είτε έχουν ίσια είτε σγουρά μαλλιά, είναι το θέμα του φριζαρίσματος.

Όσο ωραίο ίσιωμα και αν έχω πετύχει αν η υγρασία μπει στο παιχνίδι τότε μπορώ να αποχαιρετήσω το sleek αποτέλεσμα που τόσο επιθυμώ!

Και κάπου εδώ έρχεται να μας συστηθεί η Dafni. Η επαναστατική βούρτσα ισιώματος που ισιώνει ακόμα και τα πιο σγουρά μαλλιά.

Για μένα όμως δεν προσφέρει μόνο ίσιωμα αλλά την εγγύηση ότι τα μαλλιά μου θα παραμείνουν ίσια χωρίς να φριζάρουν ακόμα και κάτω από συνθήκες υγρασίας.

Επιπλέον η Dafni δεν καίει τα μαλλιά όπως μια κλασική πρέσα, καθώς δεν εγκλωβίζει την τρίχα ανάμεσα στις πλάκες.

Δεν θα σου πω τίποτα παραπάνω! Δες το βίντεο με τις πρώτες εντυπώσεις μου και κρίνε μόνη σου αν αξίζει!

By | 2016-11-23T20:08:36+00:00 November 24th, 2016|BLOG, VLOGGERS, WEBTV|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!