Μαγνητικές Βλεφαρίδες: Η νέα τάση στην ομορφιά

Μαγνητικές Βλεφαρίδες: Η νέα τάση στην ομορφιά

Οι περισσότερες γυναίκες – αν όχι όλες – θέλουν να έχουν όμορφες βλεφαρίδες. Ακόμη και εκείνες που γεννήθηκαν με φυσικά έντονες βλεφαρίδες αναζητούν τρόπους για να τις κάνουν καλύτερες. Με άλλα λόγια, όλες θα θέλαμε πιο μακριές, πιο πυκνές, πιο ανασηκωμένες και πιο έντονες βλεφαρίδες. Και έχουμε δοκιμάσει πραγματικά τα πάντα για να το πετύχουμε. Από απλή μάσκαρα για όγκο και μήκος, μέχρι και ψεύτικες βλεφαρίδες με κόλλα ή eyelash extensions. Οι επιλογές είναι πολλές και οι απόψεις αναφορικά με αυτές ακόμη περισσότερες. Εμείς, θεωρούμε πως έχουμε εντοπίσει την ιδανική λύση για αυτή την beauty ανάγκη των γυναικών. Τις Μαγνητικές Βλεφαρίδες, που είναι η νέα τάση στην ομορφιά!

 

Γιατί τις προτιμούμε;

Πολύ απλά διότι συνδυάζουν τα αγαπημένα μας στοιχεία από όλες τις μεθόδους που προαναφέρθηκαν. Προσφέρουν υπέροχο όγκο, μήκος, εντυπωσιακό γύρισμα και φυσικό αποτέλεσμα, ενώ είναι πολύ εύκολη η εφαρμογή τους και – φυσικά – η αφαίρεσή τους.

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες μπορεί να είναι όμορφες και σέξι και να αναδεικνύουν υπέροχα τα μάτια μας, όμως κανείς δεν έχει τον χρόνο και την όρεξη να παλεύει με την κόλα για ώρες και στο τέλος να καταλήγει να ξεριζώνει και τις δικές του βλεφαρίδες από το τράβηγμα.

Με τις μαγνητικές βλεφαρίδες δεν θα έχετε κόλλα σε όλα σας τα καλλυντικά και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν αλλεργίες στα συστατικά της εκάστοτε κόλλας που εφαρμόζετε στα μάτια σας.

Η Ελβετική εταιρεία MEL, 1η στην Ευρώπη, αισθάνθηκε τον πόνο μας και δημιούργησε το MEL MAGNETIC EYELASHES. Oι πρώτες ψεύτικες βλεφαρίδες που έχουν εδραιώσει τη χρήση μαγνητών αντί για κόλλα!

Μαγνητικές Βλεφαρίδες

Οι Ελβετοί γνωστοί για το πάθος τους στην ποιότητα και στην ανάδειξη της γυναικείας φύσης έβαλαν τα δυνατά τους για να καταπλήξουν με την μοναδική καινοτομία της MEL και σίγουρα είναι μια ευκολία που θα αγαπήσουμε όλες.

Υπάρχουν δύο μισές βλεφαρίδες (πάνω και κάτω μέρος ) που περιέχουν τη δική τους μαγνητική γραμμή βλεφαρίδων. Απλά εφαρμόζετε το μισό επάνω μέρος στην κορυφή της γραμμής των βλεφαρίδων και το άλλο στο κάτω – σκεφτείτε το σαν ένα μαγνητικό σάντουιτς που τοποθετείτε στο επάνω βλέφαρο.

Το κόστος τους κυμαίνεται γύρω στα 60€ και μπορείτε να τις φορέσετε ξανά και ξανά! Ίσως να σας φαίνονται πολλά, όμως το αποτέλεσμα θα σας πείσει. Ειδικά σε σύγκριση με την απόδοση άλλων μαγνητικών βλεφαρίδων πιο χαμηλής ποιότητας.

Που μπορείς να τις βρείς; ΕΔΩ  ikonomakis.gr

Ποια είναι η δική σας άποψη για τις μαγνητικές βλεφαρίδες; Πόσο πολύ θέλετε να αποκτήσετε ένα ζευγάρι και να δοκιμάσετε αυτή την καινοτόμα λύση ομορφιάς; ♥

By | 2017-11-24T02:47:51+00:00 November 17th, 2017|BLOG, MAKE UP|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!