ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2014

ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2014

Είναι γεγονός πως σε πολλές γυναίκες το μακρύ μήκος στα μαλλιά, τούς προσδίδει ασφάλεια, γι’ αυτό και τόσες πολλές καταφεύγουν στη λύση των extensions.Η πραγματικότητα βέβαια είναι ότι τα δικά σας πλούσια, λαμπερά και υγιή μαλλιά δεν μπορεί καμία προσθήκη να τα «ανταγωνιστεί».Τα κατάλληλα επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης και θρέψης που θα βρείτε στα εξειδικευμένα κομμωτήρια θα σας βοηθήσουν πολύ να αποκτήσετε τέτοια μαλλιά.Το βασικό πλεονέκτημα των μακριών μαλλιών είναι οι ατελείωτες επιλογές που μας προσφέρουν σε κουρέματα και χτενίσματα. Και το 2014, τα ίσια μαλλιά πρωταγωνιστούν.Πρόκειται για το πιο κλασικό χτένισμα για μακριά μαλλιά και ίσως ένα από τα πιο επιτυχημένα.
61
Η απλότητά του προσδίδει στη γυναίκα μια διακριτική ομορφιά και χάρη.Επίσης, μαλλιά προς τη μία πλευρά, είναι ένα εντυπωσιακό χτένισμα που τραβάει τα βλέμματα των αντρών. Κάθε γυναίκα που θα επιλέξει αυτό το χτένισμα μόνο απαρατήρητη δεν θα περάσει.Για πιο ρομαντική εικόνα μπορείτε να επιλέξετε μακριά μαλλιά με κύματα. Οι γυναίκες που το επιλέγουν θέλουν να ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο πλήθος.Από την άλλη, τα μαλλιά με πλεξούδα διακρίνονται για το δυναμισμό που προσδίδουν στη γυναίκα. Ιδανικό για εκείνες που θέλουν να φαίνονται πιο ανεξάρτητες.Αγαπημένα είναι και τα κουρέματα με φράντζα. Προσδίδουν στη γυναίκα νεανικότητα, θηλυκότητα και ένα σοφιστικέ στυλ.Αλλά βέβαια, εκτός από τα ίσια μαλλιά, πολύ παιχνιδιάρικα είναι και τα σγουρά μακριά μαλλιά που αποτελούν μια καλή λύση για γυναίκες που το μαλλί τους είναι σγουρό. Αυτό το χτένισμα δίνει περισσότερο όγκο στα μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα δίνει έμφαση και στα χαρακτηριστικά του προσώπου της γυναίκας.

By | 2015-07-12T17:51:03+00:00 April 23rd, 2015|BLOG, ΤΑΣΕΙΣ|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!