ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ #2

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ #2

Συνεχίζετε να επιθυμέιτε μεγαλύτερα και λαμπερά μάτια; Είμαστε εδώ με την συνέχεια του άρθρου μας για πιο ανοιχτό και ζωντανό βλέμμα-πάνω στην ώρα για την άνοιξη! Αν χάσατε το πρώτο μέρος, μπορείτε να το δείτε εδώ!

Waterline

light-eye-liner

Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι σε λευκό ή μπεζ χρώμα στο εσωτερικό των ματιών σας. Παραδόξως δεν σας κάνει να φαίνεστε άρρωστες-το αντίθετο!

Κόγχη

define-your-crease

Με μία σκιά μερικούς τόνους πιο σκούρα από το δέρμα σας, δώστε βάθος στην κόγχη του ματιού. Το κλειδί εδώ είναι το blending!

Highlight

highlighter

Λίγο strobing στα μάτια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας highlighter στο κόκαλο του φρυδιού, το κέντρο του βλεφάρου και την εσωτερική γωνία του ματιού.

Φρύδια

groomed-brows

Έντονα-αλλά φυσικά-φρύδια με καλοσχηματισμένα τόξα είναι η καλύτερη λύση! Το ξέρατε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε hairspray και τζελ μαλλιών στα φρύδια σας; Δείτε μερικά από τα αγαπημένα μας προϊόντα στο e-shop μας.

Αν συνεχίζετε να είστε δύσπιστες, βγάλτε μία φωτογραφία πριν και μία μετά για να διαπιστώσετε την διαφορά 😉

By | 2016-04-01T17:34:55+00:00 March 28th, 2016|BLOG, MAKE UP, TIPS|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!