Melania Trump: Τι αποκαλύπτει η makeup artist της

Melania Trump: Τι αποκαλύπτει η makeup artist της

Για όσους δεν την γνωρίζετε, η Melania Trump, είναι η νέα πρώτη κυρία της Αμερικής. Σύζυγος του Donald J. Trump, νέου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Γιατί θα σας μιλήσουμε για εκείνη σήμερα; Οι πρώτες κυρίες αποτελούν τα κατεξοχήν fashion και beauty icons της Αμερικής και προωθούν πολλούς σχεδιαστές. Η προηγούμενη, Michelle Obama, το έκανε με επιτυχία. Βέβαια, αν έπρεπε να επιλέξουμε την αγαπημένη μας από όλες τις συζύγους, θα λέγαμε την Jackie Kennedy-Onassis ♥ Ας δούμε όμως τι αποκαλύπτει η makeup artist, Nicole Bryl, για την νέα πρώτη κυρία. Γιατί, ως γνωστόν, η μόδα δεν σταματά πουθενά. Ούτε μπροστά στην πολιτική 😉

  • Δεν συζητά για πολιτική

Τουλάχιστον όχι την ώρα που κάνουν το μακιγιάζ της. Μιλούν για μόδα, περιποίηση προσώπου, οικογενειακά θέματα και για την ζωή γενικότερα.

  • Δεν την ενοχλεί πια το “μίσος” των σχεδιαστών

Καθώς ο σύζυγός της είναι αντιπαθής σε πολλούς ανθρώπους-ακόμη και στον χώρος της μόδας-υπάρχουν πολλοί σχεδιαστές που αρνούνται να δουλέψουν μαζί της και να της δώσουν ρούχα για τις εμφανίσεις της. Με την στάση τους αυτή, κάνουν ένα πολύ ισχυρό πολιτικό σχόλιο, καθώς η πρώτη κυρία θα μπορούσε να διαφημίσει τις δημιουργίες τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Melania Trump

  • Δίνεται έμφαση κυρίως στο δέρμα της

Παρότι η Melania είναι γνωστή για το smokey cat eye που τονίζει τα εντυπωσιακά μάτια της, η Bryl αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο στο δέρμα της πελάτισσας της. Επιδιώκει μια απαλή, αλλά αψεγάδιαστη λάμψη.

  • Απαιτείται “μελέτη”

Η makeup artist περνά πολύ χρόνο εξετάζοντας της φωτογραφίες της Trump και διαβάζοντας τα σχόλια για το μακιγιάζ της. Πριν από κάθε event, εξετάζει τον φωτισμό που θα χρησιμοποιηθεί, για να μπορέσει να δημιουργήσει το κατάλληλο λουκ!

Melania Trump

  • …και έλεγχοι ασφαλείας 

Όταν εργάζεσαι με την πρώτη κυρία, τα πράγματα δεν είναι απλά. H Bryl χρειάζεται πλέον να περνά εξονυχιστικό έλεγχο ασφαλείας, προτού ξεκινήσει την δουλειά της. Η ίδια, παρόλα αυτά, δηλώνει πως η σχέση της με τη Melania δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο. Το μόνο που αλλάζει είναι ο τίτλος της τελευταίας.

  • Θα συνεχίσει να εξελίσσει το look της

Και είναι σίγουρη πως θα περάσει στην ιστορία ως ένα από τα πιο iconic looks ανάμεσα στις πρώτες κυρίες.

Μπορεί να μην συμπαθούμε την οικογένεια Trump και την πολιτική της στάση. Πρέπει όμως να παραδεχτούμε πως η Melania Trump, από θέμα ομορφιάς τουλάχιστον, έχει…κάτι 😉

By | 2017-01-12T21:46:08+00:00 January 20th, 2017|BLOG, CELEBRITY LOOKS|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!