Μυστικά για την περιποίηση του δέρματος #4

Μυστικά για την περιποίηση του δέρματος #4

Με ένα μόνο βλέμμα στις beauty editors, μπορούμε εύκολα να κατανοήσουμε πως γνωρίζουν ένα – δύο πράγματα για την περιποίηση του δέρματος. Λογικό καθώς δουλειά τους είναι να γνωρίζουν και να δοκιμάζουν τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και, το κυριότερο, έχουν πρόσβαση στις γνώμες των ειδικών του χώρου και στην έρευνά τους. Και, πλέον, γνωρίζουν πως να ακολουθούν μια 360 approach ώστε να εκπέμπουν μια λάμψη γεμάτη υγεία από μέσα προς τα έξω. Ας δούμε, λοιπόν, μερικά μυστικά για την περιποίηση του δέρματος. Από εδώ και πέρα δεν θα τα γνωρίζουν μόνο οι beauty editors, αλλά και εσείς 😉

Αν το χάσατε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στο τρίτο μέρος του άρθρου μας και να ανακαλύψετε ακόμα περισσότερες συμβουλές για λαμπερή επιδερμίδα!

Αν είστε χαλαρή, έτσι θα είναι και το δέρμα σας

Με την καλή έννοια. Μια beauty editor έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα και δεν είναι πάντα εύκολο να διατηρήσει καλή ψυχική υγεία και καθαρό μυαλό. Μελέτες έχουν δείξει πως υψηλά επίπεδα στρες οδηγούν στην αύξηση της κορτιζόλης. Η τελευταία μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση ακμής, ξηρότητας στο δέρμα, ακόμα και ρυτίδων. Το σώμα σας δεν μπορεί να είναι σε διαρκή εγρήγορση αν θέλετε να δείχνετε καλά. Πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε τον δικό σας τρόπο που σας κάνει να χαλαρώνετε και να αποβάλλετε την ένταση που συσσωρεύεται μέσα στην μέρα.

Δοκιμασμένοι τρόποι που αποδεδειγμένα δουλεύουν για πολλούς είναι η γιόγκα (που γυμνάζει το σώμα και χαλαρώνει το μυαλό – μ’ ένα σμπάρο…) και ο διαλογισμός. Για εσάς, φυσικά, μπορεί να είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Εξάλλου δεν είναι λίγες οι γυναίκες που πραγματικά χαλαρώνουν με έντονη άσκηση ή τρέξιμο που τις βοηθά να καθαρίσουν το μυαλό τους.

Ποια είναι η δική σας άποψη για τα παραπάνω μυστικά για την περιποίηση του δέρματος; Ποια θα ακολουθήσετε και θα εντάξετε στην καθημερινή σας ρουτίνα; ♥

Αν θέλετε τα μαλλιά σας να είναι εξίσου λαμπερά με το δέρμα σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε μια βόλτα από τα Ikonomakis Κομμωτήρια + VIP στο Χαλάνδρι και να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των hair experts. Και, φυσικά, να επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, και να ανακαλύψετε τα αγαπημένα μας προϊόντα για την φροντίδα και την περιποίηση των μαλλιών. Για επαγγελματικό αποτέλεσμα κάθε φορα!

By | 2017-12-23T22:29:19+00:00 December 23rd, 2017|BLOG, TIPS|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!