Μυστικά για την περιποίηση του δέρματος

Μυστικά για την περιποίηση του δέρματος

Με ένα μόνο βλέμμα στις beauty editors, μπορούμε εύκολα να κατανοήσουμε πως γνωρίζουν ένα – δύο πράγματα για την περιποίηση του δέρματος. Λογικό καθώς δουλειά τους είναι να γνωρίζουν και να δοκιμάζουν τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και, το κυριότερο, έχουν πρόσβαση στις γνώμες των ειδικών του χώρου και στην έρευνά τους. Και, πλέον, γνωρίζουν πως να ακολουθούν μια 360 approach ώστε να εκπέμπουν μια λάμψη γεμάτη υγεία από μέσα προς τα έξω. Ας δούμε, λοιπόν, μερικά μυστικά για την περιποίηση του δέρματος. Από εδώ και πέρα δεν θα τα γνωρίζουν μόνο οι beauty editors, αλλά και εσείς 😉

Μην υποτιμάτε την δύναμη μιας καλής μάσκας

Οι μάσκες περιέχουν συστατικά που στοχεύουν συγκεκριμένες προβληματικές περιοχές του δέρματός σας. Και το καλύτερο είναι πως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτές. Απλώς αφήστε τες να κάνουν την δουλειά τους όσο εσείς κάνετε την δική σας (ή όσο κάνετε binge watching την αγαπημένη σας σειρά τέλος πάντων).  Επιπλέον, αν θέλετε παράλληλα να περιποιηθείτε και το δέρμα στο υπόλοιπο σώμα σας και έχετε χρόνο, μπορείτε να γεμίσετε την μπανιέρα με άλατα και έλαια και να χαλαρώσετε μέσα στους αφρούς. ενώ αφήνετε την μάσκα σας να δουλέψει.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μάσκες να διαλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας και μπορείτε να ενδίδετε σε αυτή την απόλαυση μερικές φορές την εβδομάδα.

Αν έχετε θέμα με ακμή και βουλωμένους πόρους, μπορείτε να προτιμήσετε μια μάσκα με άργιλο, ενώ αν το δέρμα σας τείνει να γίνεται πιο ξηρό τους χειμερινούς μήνες, καλό θα ήταν να διαλέξετε μια μάσκα με gel για λάμψη και ενυδάτωση.

Το κλειδί με τις μάσκες δεν είναι να αλλάξετε το δέρμα σας, αλλά να το επαναφέρετε στην αρχική του καλή κατάσταση.

Ποια είναι η δική σας άποψη για τα παραπάνω μυστικά για την περιποίηση του δέρματος; Ποια θα ακολουθήσετε και θα εντάξετε στην καθημερινή σας ρουτίνα; ♥

Αν θέλετε τα μαλλιά σας να είναι εξίσου λαμπερά με το δέρμα σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε μια βόλτα από τα Ikonomakis Κομμωτήρια + VIP στο Χαλάνδρι και να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των hair experts. Και, φυσικά, να επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, και να ανακαλύψετε τα αγαπημένα μας προϊόντα για την φροντίδα και την περιποίηση των μαλλιών. Για επαγγελματικό αποτέλεσμα κάθε φορα!

By | 2017-12-23T17:16:48+00:00 December 23rd, 2017|BLOG, TIPS|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!