ΜΟΔΑ:BACK TO BLACK!!

ΜΟΔΑ:BACK TO BLACK!!

Ένα χρώμα,αμέτρητοι συνδυασμοί,το ίδιο chic αποτέλεσμα!Το μαύρο είναι το μοναδικό χρώμα που δεν διαθέτει αποχρώσεις καθώς όπως ενδείκνυται  η ομορφιά του απλού μαύρου φορέματος κυριαρχεί μόνη της στο χώρο,χωρίς να χρειάζεται κάτι να τη συμπληρώσει!

Μολονότι το summer mood μας ανεβαίνει,πολλοί celebrities όπως η Μila Kunis και η Amanda Seyfried ποζάρουν σε total black εμφάνιση δείχνοντας ότι η φράση back to black θα γίνει και πάλι το motto μας!Είτε το go black styling αφορά ένα μαύρο cropped top μπλουζάκι,είτε ένα μαύρο φόρεμα με cut outs,πάντα αυτό το χρώμα θα κυριαρχεί ως επί το πλείστον στην ντουλάπα μας αποτελώντας μία ασφαλή και σταθερή επιλογή!

Τολμήστε να συνδυάσετε το μαύρο σας φόρεμα με έντονο ή nude lipstick ανάλογα με την διάθεση σας. Εάν προτιμήσετε ένα total black look,επιλέξτε να συνδυάσετε διαφορετικές μεταξύ τους υφές διατηρώντας έτσι φρέσκο το outfit σας.Εξάλλου ποιος είπε ότι το basic black είναι συγχρόνως βαρετό;(+1 extra tip: συμπληρώστε το total ή semi black looks με επίσης εκθαμβωτικά μαλλιά και νύχια με τη βοήθεια των καινοτόμων προϊόντων που θα βρείτε στο eshop των Ikonomakis Κομμωτήρια +Vip!)

By | 2016-11-17T15:19:49+00:00 March 30th, 2016|BLOG, FASHION, TIPS|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!