Οι style bloggers για να ακολουθήσεις, ανάλογα με την αγαπημένη σου ηρωίδα του Sex and the City

Οι style bloggers για να ακολουθήσεις, ανάλογα με την αγαπημένη σου ηρωίδα του Sex and the City

Σίγουρα αυτό το παιχνίδι το έχεις ξαναπαίξει ουκ ολίγες φορές με την φίλη σου.

Ποιος χαρακτήρας από το Sex & The City θα ήσουν;

Μπορεί κάποιοι να βασίζουν το συγκεκριμένο ερώτημα στην προσωπικότητα, εμείς ωστόσο προτιμούμε να το βασίζουμε στην μόδα.

Από την μία η Carrie με την εκλεκτική της αισθητική, τις εβαζέ φούστες και τις ριγέ κάλτσες και από την άλλη οι φίλες της: η Samantha, με τις uber sexy εμφανίσεις της, η σοφιστικέ Miranda και η preppy Charlotte.

Γι’ αυτό τον λόγο αποφασίσαμε να χωρίσουμε τις bloggers που σου προτείνουμε να ακολουθήσεις στο Instagram, σε 4 βασικά groups: Carrie, Samantha, Miranda, Charlotte. 

Διάβασε περισσότερα στο : madamefigaro.gr

By | 2016-12-30T11:34:05+00:00 December 30th, 2016|FASHION|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!