Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟΥ

Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟΥ

υνεντέυξεις του Θεόδωρου Οικονομάκη σχετικά με την προσωπολογία και το ιδανικό κούρεμα .

Ο Θεόδωρος Οικονομάκης εμπνέυστηκε και  δημιούργησε μια μοναδική εφάρμογη ανάλυσης προσωπολογίας το Face Metrics Pro . Ηεφαρμογή μετρώντας τις αποστάσεις των χαρακτιριστικών του προσώπου δείχνει στον ενδιαφερόμενο μέσα απο μια μοναδική βιωματική εμπειρία τον τρόπο που θα κρύβει τα ευαίσθητα χαρακτιριστικά και θα προβάλει τα όμορφα.
Αυτό ήταν και ο λόγος ο οποίος ξεχώρισε για την τεχνογνώσια και την καινοτομία του και καθιερώθηκε ως πρωτοπόρος σχετικα με την προσωπολογία στην Ελλάδα . Η εφαρμογή βραβέυτηκε με βραβείο τεχνολογίας και καινοτομίας απο την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος το 2012 και ο Θεόδωρος Οικονομάκης επλιχθηκε ως πρότυπο για τους νέους μέσα απο την καμπάνια  Reasons to Believe της εταιρείας Coca-Cola ως πρέσβευτής της ελπίδας για να εμπνέυσει τους νέους να πιστέουν σε ένα καλύτερο άυριο. H Ελληνική καινοτομία του Θεόδωρου Οικονομάκη σήμερα πωλείτε σε 148 χώρες και σε 5 γλώσσες και εξάγει την ελληνική τεχνογνωσιά  και δημιουργικότητα στο εξωτερικο. Παρακολουθείστε σκηνές απο τις εκπομπές που τον προσκαλούν για να μοιραστει τις γνώσεις τους στην προσωπολογία και πως επλέγει το ιδανικό κούρεμα βάση της τεχνικής του .

By | 2015-05-17T18:22:56+00:00 May 13th, 2015|INTERVIEWS|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!