ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Άθελα σας,καθημερινά πραγματοποιείται μια σειρά απο μικρές πράξεις και ενέργειες που επιβαρύνουν την καλή όψη και υγεία των μαλλιών σας που λειτουργούν αθροιστικά με αποτέλεσμα με την πάροδο του χρόνου να προκαλούν μεγάλη φθορά στην τρίχα των μαλλιών σας.Αυτό μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη ενημέρωσης,σε πεπαλαιωμένες πρακτικές,σε άγνοια αλλά και πολλές φορές,βιασύνη ή ακόμα και αμέλεια.Οι ειδικοί των Ikonomakis Κομμωτήρια + VIP σας τονίζουν τις πιο συνηθισμένες απο αυτές με σκοπό να τις αλλάξετε απο σήμερα κιόλας,βλέποντας σημαντική διαφορά.

Ξεκινάμε απο το πιάσιμο των μαλλιών που για πάρα πολλές γυναίκες αποτελεί καθημερινή συνήθεια και αυτό δεν είναι απο μόνο του αρνητικό αλλά αν η κοτσίδα σας είναι υπερβολικά σφιχτή,τα μαλλιά σας σπάνεειδικά αν είναι βρεγμένα ή νωπά-γι αυτό προτιμήστε χαλαρούς κότσους και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα λαστιχάκια που εφαρμόζετε και σε καμία περίπτωση να μην τα φοράτε τις ώρες που κοιμάστε αλλά να αφήνετε τα μαλλιά σας ελεύθερα.Στα Ikonomakis Κομμωτήρια + VIP  θα βρείτε επαγγελματικά λαστιχάκια μαλλιών,τα πολύ γνωστά πια Invisibobble Traceless Hair Ring  σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων,κατασκευασμένα απο φιλικό προς τα μαλλια υλικό που δεν τα σπάει αλλά και δεν αφήνει το ενοχλητικό σημάδι/μαρκάρισμα όταν τα αφαιρείται.

Ένα άλλο καθημερινό hair ατόπημα είναι μετά το λούσιμο να τρίβετε δυνατά τα μαλλιά με την πετσέτα ξεχνώντας πως τα βρεγμένα μαλλιά είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα, επομένως με το να τα τρίβετε, το αποτέλεσμα θα είναι φριζαρισμένα μαλλιά που σπάνε. Η σωστή κίνηση που πρέπει να κάνετε είναι απλά να τα τυλίγετε με την πετσέτα και να πιέζετε μαλακά, με ταμποναριστές κινήσεις, μέχρι να απορροφηθεί η υπερβολική υγρασία.Μην ξεμπερδεύεται τους κόμπους με απότομες και γρήγορες κινήσεις,η διαδικασία απαιτεί υπομονή και αργές και σταθερές κινήσεις ενώ όσο και αν σας πιέζει ο χρόνος,δεν πρέπει να εφαρμόζετε καυτά εργαλεία styling-τα οποία πρέπει να προέρχονται απο αναγνωρισμένες εταιρίες όπως η Ghd Luxury– σε βρεγμένα μαλλιά.

Μην αμελείτε και παραμελείτε τα προιόντα περιποίησης μαλλιών που σας έχει προτείνει ο hair expert σας αλλά ταυτόχρονα,φροντίστε για την σωστή εφαρμογή τους σύμφωνα με τις οδηγίες,τόσο στην συχνότητα που τα μαλλιά σας τα έχουν ανάγκη,όσο και στην σειρά αλλά και τον τρόπο χρήσης τους.Με αυτές τις μικρές αλλαγές που άμεσσα θα έχετε συνηθίσει,θα έχετε δείξει φροντίδα σε ένα απο τα δυνατά σας “όπλα”ομορφιάς,τα πολύτιμα μαλλιά σας!

 

By | 2015-12-03T09:13:49+00:00 December 3rd, 2015|BLOG, HAIR, TIPS|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!