Όσα πρέπει να ξέρετε για τις μάσκες προσώπου

Όσα πρέπει να ξέρετε για τις μάσκες προσώπου

Δεν μπορείτε να επισκεφθείτε το αγαπημένο σας κατάστημα ομορφιάς χωρίς να βομβαρδίζεστε με τις επιλογές για τις πιο καινούριες, πιο δροσερές ασιατικές ή K-beauty (Κορεάτικες) μάσκες πια. Τι κάνουν λοιπόν; Και ποιες δουλεύουν πραγματικά; Έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Ας δούμε, λοιπόν, όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις μάσκες προσώπου! ♥ Και είναι πιο απαραίτητες από ποτέ, τώρα που τα skincare προϊόντα είναι τόσο ευρέως διαδεδομένα και προκύπτουν από μαζική παραγωγή. Το δέρμα μας είναι πολύτιμο και είναι το μόνο που θα έχουμε για το υπόλοιπο της ζωής μας. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να το φροντίζουμε όσο μπορούμε. Ας δούμε τις μάσκες προσώπου!

Charcoal Masks

Οι μάσκες ξυλάνθρακα (ξυλοκάρβουνο κλπ) είναι αγαπητές για τα πολλά οφέλη τους, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης των black heads και της βρομιάς από το δέρμα. Ουσιαστικά, αν τις κάνετε στο σπίτι, αλείφετε μια μαύρη παχιά πάστα πάνω στο δέρμα σας. Μόλις στεγνώσει, την τραβάτε και αφαιρείτε όλα τα ανεπιθύμητα στοιχεία από την επιδερμίδα. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή. Η αφαίρεση αυτού του τύπου μάσκας είναι ιδιαίτερα επίπονη.

Μάλιστα, σε μερικές δυσάρεστες περιπτώσεις μπορεί να αφαιρέσουν και μέρος του δέρματος και των μαλλιών σας μαζί με τις ακαθαρσίες… #αουτς

Απλά αναζητήστε “charcoal face mask gone wrong” στο Google.

Algae Masks

Οι μάσκες αυτές (ή οι μάσκες με φύκια) έχουν λάβει μεγάλη αναγνώριση τον τελευταίο καιρό.  Οι μάσκες με άλγη διατίθενται στο εμπόριο σε όσους αναζητούν να βελτιώσουν την ενυδάτωση και υγρασία του δέρματος και να κάνουν πιο απαλό το δέρμα που είναι ερεθισμένο.

Συνήθως τις εφαρμόζετε με τα χέρια στο δέρμα και τις αφήνετε να σκληρύνουν. Στην αφαίρεση είναι πιο εύκολες από τις charcoal masks καθώς μπορείτε απλώς να τις ξεβγάλετε με ζεστό νερό.

Τα φύκια μπορούν να έχουν πολλά οφέλη για το δέρμα, όμως δεν είναι όλες οι μάσκες ίδιες. Τα αποτελέσματα εξαρτώνται από την κατηγορία των φυκιών και από την επεξεργασία που έχουν υποστεί.

Εσείς γνωρίζατε όσα πρέπει να ξέρετε για τις μάσκες προσώπου; Πόσες από τις παραπάνω πληροφορίες βρήκατε χρήσιμες; Πόσες θα αξιοποιήσετε την επόμενη φορά που θα αγοράσετε μάσκες; ♥

Εάν, εκτός από τις μάσκες προσώπου, ενδιαφέρεστε και για μάσκες μαλλιών, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το eshop μας για να ανακαλύψετε τα αγαπημένα μας προϊόντα για την φροντίδα και την περιποίηση των μαλλιών!

By | 2017-07-03T18:54:10+00:00 July 3rd, 2017|BLOG, HEALTH, TIPS|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!