“Very Personal Date”: Ikonomakis +Kerastase #1

“Very Personal Date”: Ikonomakis +Kerastase #1

Αυτές τις μέρες έχουμε παρευρεθεί σε τόσα πολλά event! Έχουμε δει τόσα πολλά διαφορετικά concept, έχουμε γνωρίσει τόσους διαφορετικούς ανθρώπους και έχουμε γεμίσει με τόσες εμπειρίες (παρότι έχουμε στερέψει από ενέργεια 😛 ) που αρκούν για να μας κρατήσουν ικανοποιημένους για καιρό. Αν δεν ξέρετε για ποιο πράγμα μιλάμε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στα άρθρα μας για την 21η Athens Xclusive Designers Week (δηλαδή την ελληνική εβδομάδα μόδας). Πέρα από αυτή, είχα την χαρά να συμμετέχω και σε ένα πιο “προσωπικό” event, το “Very Personal Date”, που διοργάνωσαν τα Ikonomakis Κομμωτήρια + VIP στο Χαλάνδρι σε συνεργασία με την Kerastase!

"Very Personal Date"

Την Τετάρτη 5 Απριλίου, στο κομμωτήριο επικρατούσε μια ατμόσφαιρα πολύ διαφορετική από αυτή που έχουμε συνηθίσει. Και γινόταν αισθητή από την πρώτη στιγμή που εισερχόσουν στον χώρο. Στρογγυλά standing τραπέζια είχαν αντικαταστήσει τους καναπέδες και στο βάθος διακρινόταν ένας πλούσιος μπουφές, ενώ όλο το προσωπικό είχε αποχωριστεί την καθημερινή του ενδυμασία και όλοι ήταν, δίχως εξαίρεση, εκθαμβωτικοί με εντυπωσιακά κοστούμια και φορέματα.

Στο  event παρευρέθηκαν διακεκριμένοι influencers από το χώρο της ομορφιάς  και  της μόδας, καθώς επίσης  και παράγοντες  των Media.  Η μουσική επένδυση ήταν απόλυτα εναρμονισμένη με την προσωποποιημένη τελετουργία περιποίησης της KERASTASE και, κατά την διάρκεια του event προσφέρονταν εκλεκτά εδέσματα τα οποία συνοδεύονταν από αρωματικές νότες της ποικιλίας  Μαλαγουζιά.

"Very Personal Date"

Βαμμένη, στολισμένη (και εξουθενωμένη…cause it’s that time of the month :/ ) ήμουν έτοιμη να βιώσω την μοναδική εμπειρία που είχαν προετοιμάσει για εμάς οι hair experts σε συνεργασία με τον Master Hair Trainer της KERASTASE,  Δημήτρη  Πέππα. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν περίμενα αυτό που ακολούθησε. 

Το Team ikonomakis μας μύησε σε μια μοναδική πολυτελή εμπειρία προσωποποιημένης διάγνωσης. Ο κύριος Πέππας χρησιμοποίησε την ειδική κάμερα της Kerastase για να τον βοηθήσει να δει την ποιότητα και τις ανάγκες των μαλλιών μου. Ουσιαστικά, το εργαλείο αυτό, μπορεί να υπολογίσει την πυκνότητα, την λιπαρότητα, την φθορά κλπ της τρίχας μας, βγάζοντας πολύ λεπτομερείς φωτογραφίες. Τέλειο;

"Very Personal Date"

Κατά την αποχώρησή μας από το event, λάβαμε ένα μοναδικό goodie bag, γεμάτο υπέροχα προϊόντα της Kerastase, όπως το VIP Volume In Powder και το Reflection Bain Chroma Captive!

Στο επόμενο άρθρο μου θα περιγράψω αναλυτικά την εμπειρία μου από την προσωπική επαφή με την μηχανή και τα προϊόντα της Kerastase και, φυσικά, τον ίδιο τον Δημήτρη Πέππα στο “Very Personal Date”. Μείνετε συντονισμένοι 😉 ♥

"Very Personal Date"

 

By | 2017-04-06T18:46:10+00:00 April 6th, 2017|BLOG, HAIR, RED CARPET|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!