“Very Personal Date”: Ikonomakis +Kerastase #2

“Very Personal Date”: Ikonomakis +Kerastase #2

Την Τετάρτη 5 Απριλίου, έλαβε χώρα το event “Very Personal Date” στα ikonomakis κομμωτήρια +VIP στο Χαλάνδρι σε συνεργασία με την KERASTASE. Αν το χάσατε, μπορείτε να δείτε και το πρώτο μέρος του άρθρου μας για την γενικότερη εμπειρία που βιώσαμε στο “Very Personal Date”!

Μέσα στην βοή του γκλαμουράτου πλήθους, ήμουν έτοιμη να βιώσω μια προσωποποιημένη εμπειρία με την χρήση της ειδικής κάμερας της Kerastase (που περιγράφω στο πρώτο μέρος).

"Very Personal Date"

Όλη η διαδικασία διήρκησε ελάχιστα και χρειάστηκαν μόνο μερικά λεπτά για να έχουμε την αποτίμηση των μαλλιών μου. Ο Master Hair Trainer της KERASTASE, Δημήτρης  Πέππας, μου είπε πως δεν έχω καθόλου τριχόπτωση (είμαι στο κατώτατο επίπεδο 1) και δεν χρειάζομαι απολέπιση. Τόνισε πως η επιδερμίδα μου είναι ευαίσθητη λόγω του στρες και την χρήσης υπερβολικά ζεστού νερού στο λούσιμο (τα πέτυχε και τα δύο!) και με συμβούλεψε να προτιμώ τα προϊόντα με γλυκερίνη και να τα ξεβγάζω με χλιαρό προς κρύο νερό. Παρατήρησε πως δεν έχω καθόλου λιπαρότητα στα μαλλιά μου-και αντέδρασε θετικά στο γεγονός πως τα λούζω μια φορά την εβδομάδα. Φυσικά, το παραπάνω, σημαίνει πως είναι ξηρά και έχουν τάση προς το φριζάρισμα. Τέλος, μου είπε πως έχω σχετικά σκληρή και βαριά τρίχα (που την πέρασε για extensions 😛 ), με κανονικά επίπεδα λάμψης.

"Very Personal Date"

Η θεραπεία που μου πρότεινε ήταν η σειρά Discipline της Kerastase για ατίθασα & απείθαρχα μαλλιά, η οποία περιέχει Κερατίνη από σιτάρι για δράση κατά του φριζαρίσματος και πιο γρήγορο στέγνωμα. Στον πυρήνα της σύνθεσης αυτής βρίσκεται το πολυμερές διαμόρφωσης της επιφάνειας της τρίχας συνδυασμένο με μια βάση αμύλου. Τα δυο συστατικά αυτά ενώνουν τις δυνάμεις τους και εκτός από την προστατευτική επικάλυψη που δημιουργούν, διαμορφώνουν την τρίχα και της χαρίζουν μοναδική γοητεία. Η μεγάλη συγκέντρωση παραγόντων λιπιδίων, το προϊόν αυτό χαρίζει σε βάθος αναδόμηση στα μαλλιά. Μάλιστα, έχει προστεθεί ισχυρότερη δόση αυτών των παραγόντων ώστε να προσφέρει στα μαλλιά πρωτοφανή ελαστικότητα.

Ιδιαίτερα μοναδική ήταν και η πρώτη επαφή μου με την μηχανή Clarisonic + Kerastase για τα μαλλιά. Η συγκεκριμένη, χρησιμοποιείται για βαθύ καθαρισμό στο δέρμα της κεφαλής όταν κάποιος έχει υψηλά επίπεδα λιπαρότητας, πιτυρίδας, ξηροδερμίας κλπ. Το άρωμα των προϊόντων σε συνδυασμό με το απαλό μασάζ και τις δονήσεις της Clarisonic συνέθεταν την απόλυτη στιγμή χαλάρωσης και ευφορίας (όπως φαίνεται από την έκφραση νιρβάνας στο πρόσωπό μου).

Μετά την θεραπεία, το λούσιμο και το χτένισμα, εφαρμόσαμε στα μαλλιά μου το άρωμα μαλλιών της Kerastase, το οποίο έκανε τα μαλλιά μου να μοσχοβολούν εξίσου έντονα ακόμη και σήμερα!

Πραγματικά, μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία που συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλες σας! ♥

https://www.facebook.com/ikonomakis.theodore/videos/1315205568545220/

By | 2017-04-06T18:47:14+00:00 April 6th, 2017|BLOG, HAIR, RED CARPET|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!