Πλεξούδες που δείχνουν τέλειες σε κοντά μαλλιά

Πλεξούδες που δείχνουν τέλειες σε κοντά μαλλιά

Τα κοντά μαλλιά είναι υπέροχα για τόσο πολλούς λόγους. Χρειάζονται λιγότερο χρόνο για να τα λούσουμε, να τα στεγνώσουμε και να κάνουμε το styling και δείχνουν ευπαρουσίαστα με ελάχιστη προσπάθεια. Κοινή πεποίθηση είναι πως, δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάνουμε πλεξούδες. Ευτυχώς όμως, είναι λανθασμένη. Οι πλεξούδες μπορούν να δείξουν τέλειες παντού!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη υπομονή και πολλή πρακτική. Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως και τα σχετικά ΧΔ Έτσι, τα κοντά μαλλιά σας θα είναι ασυναγώνιστα ζηλευτά.

Υ.Γ: Μόλις διαβάσατε ένα εγκώμιο στα κοντά μαλλιά από μια irl Ραπουνζέλ 😛

πλεξούδες

  • Στεφάνι

Είναι ρομαντικό, είναι εύκολο και δίνει μια άλλη πινελιά στο half-up look.

πλεξούδες

  • Dutch Braid

Ναι είναι ένα κάπως πιο δύσκολο χτένισμα, το αποτέλεσμα όμως θα σας αποζημιώσει!

πλεξούδες

  • Cornrows

Αν είστε φαν της πιο edgy εμφάνισης, θα τα λατρέψετε! Επιπλέον, θα κρατήσουν τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπό σας όλη την μέρα.
πλεξούδες

  • Braided bangs

Μικρές πλεξούδες στην φράντζα θα δώσουν άλλον αέρα στο-κατά κανόνα ανδρικό-pixie cut.

πλεξούδες

  • French

Μπορεί τα μαλλιά να μην είναι αρκετά μακριά για κανονική γαλλική, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να γίνει μόνο στο πάνω μέρος 😉

Τα προϊόντα για να πετύχετε όλα τα παραπάνω θα τα βρείτε, φυσικά, στο e-shop μας!

 

By | 2016-11-23T19:07:23+00:00 November 25th, 2016|BLOG, HAIR, TIPS, ΤΑΣΕΙΣ|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!