Πλήρης κάλυψη ακμής και χρήση eyeliner!

Πλήρης κάλυψη ακμής και χρήση eyeliner!

Είσαι κοπέλα; ✔️

Έχεις πρόβλημα με ακμή ή έντονες δυσχρωμίες στο πρόσωπό σου; Και πάλι ✔️

Αν σε ταλαιπωρούν τα σημάδια και οι κοκκινίλες στο δέρμα, όπως και εμένα, τότε αυτό το βίντεο θα σε βοηθήσει να καλύψεις όσα δεν θέλεις να φαίνονται. Ένας οδηγός που μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε δέρματος.

Και για να ανέβει λίγο η διάθεσή μας σου δείχνω έναν πολύ απλό και γρήγορο τρόπο για να εφαρμόσεις την περιβόητη γραμμή eyeliner. Δεν χρειάζοντα ειδικές ικανότητες, μόνο διάθεση για ανανέωση!!

Επειδή σε αυτή την παρέα δεν ξεχνάμε ποτέ τα μαλλιά και τα νύχια μας, σε περιμένουμε στο αγαπημένο σου eshop  και βρες τα κατάλληλα προϊόντα μαλλιών για εσένα ανάλογα με τις ανάγκες σου!

By | 2016-04-13T10:58:59+00:00 April 13th, 2016|VLOGGERS, WEBTV|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!