Ποιος είναι ο τύπος των μαλλιών μας; #3

Ποιος είναι ο τύπος των μαλλιών μας; #3

Ποιος είναι ο τύπος των μαλλιών μας; Αυτή η ερώτηση μας βασανίζει εξίσου με τον τύπο της επιδερμίδας μας. Αν όχι σε καθημερινή βάση, τότε σίγουρα όταν χρειάζεται να ψωνίσουμε κάποιο προϊόν που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του “τύπου” μας. Είναι ίσια αλλά γίνονται σπαστά με την υγρασία; Λαδώνουν εύκολα; Χρειάζονται περισσότερο όγκο; Ποιο είναι το κατάλληλο χτένισμα για να τα αναδείξει; Σε αυτά, και σε πολλά ακόμη ερωτήματα, θα απαντήσουμε σήμερα καθώς θα σας βοηθήσουμε να ξεκαθαρίσετε μια και καλή την κατηγορία μαλλιών στην οποία ανήκετε. Θυμηθείτε μόνο πως τα όρια είναι χαλαρά και μπορεί να εμπίπτετε σε δύο ή και τρεις κατηγορίες 😉 Σήμερα θα εξετάσουμε τα σγουρά μαλλιά. ♥

Αν το χάσατε, μπορείτε να δείτε και το πρώτο μέρος του άρθρου μας, όπου εξετάζουμε τα κυματιστά μαλλιά! 😉 Ας συνεχίσουμε!

Τύπος 3: Σγουρά Μαλλιά

Την τελευταία δεκαετία, τα σγουρά μαλλιά έχουν αρχίσει και πάλι να κερδίζουν έδαφος. Πολλές διάσημες εταιρίες πηγαίνουν κόντρα στις ισιωτικές και την “πάταξη” της μπούκλας και δημιουργούν προϊόντα ειδικά για την διατήρηση και περιποίηση των σγουρών μαλλιών. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, ένα έχουμε να σας πούμε: Αφήστε κάτω το πιστολάκι!

Ποιος είναι ο τύπος των μαλλιών

Τύπος 3Α

Στην κατηγορία αυτή τα μαλλιά χαρακτηρίζονται από μεγάλη διάμετρο, ενώ μπορεί να περιλαμβάνουν και μερικές διάσπαρτες κυματιστές τούφες. Για να πετύχετε τέλειες μπούκλες, δοκιμάστε την μέθοδο scrunch. Εφαρμόστε προϊόν σε βρεγμένα μαλλιά και χρησιμοποιήστε ένα t-shirt για να πιέσετε όλα τα μαλλιά μεταξύ τους, σπρώχνοντάς τα προς τα πάνω.

Ο συγκεκριμένος τύπος μπορεί να αντιδρά καλά στο ίσιωμα, όμως παρουσιάζει μεγάλη ευαισθησία στην θερμότητα.

Celebrities: Taylor Swift, AnnaLynne McCord\

Ποιος είναι ο τύπος των μαλλιών

Τύπος 3Β

Οι μπούκλες, εδώ, είναι σαν τεντωμένες σπείρες που διαχέονται κάτω προς τους ώμους σας, αντί να μεγαλώνουν πλαγίως από τις ρίζες. Δοκιμάστε ελαφριά gel και leave in conditioners για λείες μπούκλες που “αναπηδούν”, δίχως να έχουν κολλώδη υφή. Εφαρμόστε τα προϊόντα σε νωπά μαλλιά και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά.

Celebrities: Halle Berry, Jurnee Smollett

Ποιος είναι ο τύπος των μαλλιών

Τύπος 3Γ

Οι μπούκλες στην κατηγορία αυτή είναι πιο πυκνές, σκληρές και επιρρεπείς στο φριζάρισμα. Οι σπειροειδής αυτές τούφες, ποικίλλουν σε διάμετρο, από ένα μολύβι, μέχρι και έναν λεπτό μαρκαδόρο. Για να αποφύγετε την υπερβολική ξηρότητα, προτιμήστε ένα cleansing conditioner.

Celebrities: Kelis, Thandie Newton

Εσάς ποιος είναι ο τύπος των μαλλιών σας; Το γνωρίζατε ήδη; ♥

Επισκεφθείτε το eshop μας για να ανακαλύψετε τα αγαπημένα μας επαγγελματικά προϊόντα για την φροντίδα και την περιποίηση κάθε τύπου μαλλιών 😉

By | 2017-03-29T15:00:58+00:00 March 28th, 2017|BLOG, HAIR, TIPS|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!