Πως λειτουργεί το Face Metrics Pro

Το πρώτο πράγμα που θα μας βοηθήσει να αναδείξουμε την εικόνα σας είναι να φωτογραφίσουμε το πρόσωπό σας πολύ υψηλή ανάλυση. Οι φωτογραφίες σας στη συνέχεια εισάγονται στην εφαρμογή FACE METRICS PRO. Αυτή είναι και η κυρία πηγή για να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε την διαφορετικότητα των προφίλ σας.

Σας δίνουμε να επιλέξετε τα στυλ σας μέσα από διάφορα fashion magazines με ακραία στυλ και να μας τονίσετε τα στοιχειά που σας αντιπροσωπεύουν και να απορρίψετε ότι σας είναι αδιάφορο. Αυτό μας βοηθά να επιβεβαιώσουμε στο τέλος της υπηρεσίας μας εάν μιλάμε την ίδια γλωσσά και εάν θα πρέπει να προχωρήσουμε σε κάποια αλλαγή ή όχι.

Αμέσως μετά περνάμε τις γραμμές μέτρησης επάνω στα χαρακτηριστικά του προσώπου σας αναδεικνύοντας τις διαφορετικές όψεις της ανφάς εικόνας σας. Εκεί ξεκίνα και η επικοινωνία μας .Μας καταδεικνύετε το ιδανικό στυλ σε άντρα ή γυναίκα συμφώνα με τα δικά σας δεδομένα μέχρι σήμερα,

Αυτό μας βοηθά στο να κατανοήσουμε σε ποιο επίπεδο αναγνωρίζετε μια συμμετρική ανδρική ή γυναικεία εικόνα στα πλαίσια του ιδανικού.

Το επόμενο κομμάτι αφορά το μακιγιάζ για τις γυναίκες και εξηγούμε τι σημαίνει ιδανικό σε φωτοσκιάσεις για να κρύψουμε ευαίσθητα και να αναδείξουμε όμορφα χαρακτηριστικά. Το κεφάλαιο αυτό δεν έχει να κάνει με τις αποχρώσεις αλλά με τις βάσεις που θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για μια ιδανική φωτοσκίαση.

Χρησιμοποιώντας το δικό σας body language αποκωδικοποιούμε την καθημερινότητα σας. Αυτό μας βάζει στη δική σας θέση κάθε φορά που θέλετε απλά να πατέ στην δουλειά σας η ακόμα και στην ιδανική εμφάνιση που θέλετε να κάνετε.

Το επόμενο κομμάτι βασίζεται στην σωματομετρία και μαζί με εσάς βρίσκουμε τα ευαίσθητα χαρακτηριστικά που αλλοιώνουν την ιδανική συμμετρική εικόνα και σας τοποθετούμε σε μια άλλη οπτική οπού με την βοήθεια των φωτοσκιάσεων, των χρωμάτων και των εξωτερικών και εσωτερικών σχημάτων για να κρύψουμε αυτά τα ευαίσθητα και να τονίσουμε τα χαρακτηριστικά του σωματοτυπού σας που αναδεικνύουν πιο πολύ την ιδανική σας εικόνα.

Ανφάς, σας καταδεικνύουμε μέσω της εφαρμογής τα ευαίσθητα χαρακτηριστικά και τα όμορφα, τις ιδανικές εξωτερικές και εσωτερικές περιμετρικές γραμμές του προσώπου και τις ευαίσθητες και σας αναδεικνύουμε τις ιδανικές γραμμές στο δικό σας πρόσωπο.

Προφίλ, με την ίδια λογική, σας καταδεικνύουμε τα ευαίσθητα χαρακτηριστικά και τα όμορφα, τις ιδανικές εξωτερικές και εσωτερικές περιμετρικές γραμμές του προφίλ και σχηματίζουμε τα μαλλιά σας δείχνοντας σας τις ιδανικές γωνίες, μήκη, όγκους.

Τέλος έρχεται η χρωματολογία να συμπληρώσει το πάζλ της μοναδικής σας εικόνας: επιλέγετε τα επιθυμητά χρώματα σε εσάς και τα πιο αποκρουστικά. Σκοπός είναι να μας δείξετε μέχρι που μπορείτε να δεχθείτε τα χρώματα επάνω στην δική σας εικόνα. Σε συνεργασία με τον χρωματολόγο που θα σας αναλάβει, επιλεγούμε το στυλ που θα σας αναδείξει.

Το FACE METRICS PRO είναι μια υπηρεσία μοναδική στην Ελλάδα και υπάρχει σε αυτήν την μορφή ΜΟΝΟ στα ikonomakis κομμωτήρια.

Ζητήστε και εσείς την δική σας ανάλυση προσωπολογίας Face Metrics Pro, αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των συνεργατών μας για να αναδείξουμε μαζί την μοναδική σας εικόνα!


Μόνο με ραντεβού: ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ | info: 2299074486,  2106090712


Δοκιμάστε το Face Metics Pro