Πως να υποστηρίξετε το σκούρο κραγιόν #2

Πως να υποστηρίξετε το σκούρο κραγιόν #2

Το σκοτεινό κραγιόν είναι πολύ δύσκολο να δείξει τόσο καλό όσο ένα neutral nude. Καταρχάς, πρέπει να βρείτε μια φόρμουλα που δεν εξασθενεί, δεν ραγίζει ή βγαίνει από τις γραμμές στην διάρκεια της ημέρας. Ειδικά αφού έχετε φάει κάτι ή πιει μερικά ποτά. Αλλά αυτό είναι η μόνο μισή μάχη: Τώρα πρέπει να έχετε το σταθερό χέρι ενός οδοντιάτρου και το έμπειρο μάτι μιας μοδίστρας  για να εφαρμόσετε το σκούρο χρώμα στα χείλη σας τόσο καλά έτσι ώστε φαίνεται κομψό και όχι σαν να είστε goth κλόουν. Και δεν έχουμε καν αρχίσει να μιλάμε για το σχέδιο που εφαρμόζουμε στην περίπτωση που τα χείλη μας αποφασίζουν να λάβουν το μισό χρώμα μετά το φαγητό. Ας δούμε, λοιπόν, πως να υποστηρίξετε το σκούρο κραγιόν. Ως beauty editor, δυστυχώς ή ευτυχώς, έχω μεγάλη εμπειρία στο θέμα 😉

Αν το χάσατε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στο πρώτο μέρος του άρθρου μας και να ανακαλύψετε ακόμη περισσότερους τρόπους για να δείχνετε υπέροχες με οποιοδήποτε σκούρο κραγιόν και να επιλέξετε. Ας συνεχίσουμε!

Τελειοποιήστε την γραμμή των χειλιών

Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε και να αποσπάται η προσοχή σας με πολυάριθμα εργαλεία και προϊόντα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε το κραγιόν κατευθείαν πάνω στα χείλη (όχι ακριβώς στην άκρη τους) και έπειτα χρησιμοποιήστε ένα λεπτό πινέλο για τα χείλη για να απλώσετε το χρώμα και να δώσετε σχήμα.

Μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιήσετε και ένα lip liner που θα είναι στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν, ή μερικούς τόνους πιο σκούρο, για να δώσετε περισσότερη ακρίβεια στο περίγραμμα.

Αν έχετε έντονο χρωματισμό ή κοκκινίλες γύρω από τα χείλη, μπορεί να σας ωφελήσει η εφαρμογή κονσίλερ στην άκρη των χειλιών. Αυτό θα κάνει την εφαρμογή του κραγιόν πιο λεπτομερή και θα δώσει έμφαση στο έντονο χρώμα.

Εφαρμόστε ξανά!

Αν φοράτε το κραγιόν σας για πολλές ώρες, ή μόλις τελειώσατε το ποτό ή το γεύμα σας, καλό θα ήταν να το εφαρμόσετε ξανά στα χείλη. Αντί να το σκουπίσετε και να ξεκινήσετε από την αρχή, απλώς εφαρμόστε το στο κάτω χείλος και τρίψτε τα μεταξύ τους.

Ποια είναι η δική σας απάντηση στο ερώτημα πως να υποστηρίξετε το σκούρο κραγιόν; Ποια είναι η σκούρα απόχρωση που αγαπάτε περισσότερο για συχνή (ή και καθημερινή χρήση); Προσωπικά, έχουμε μια μικρή ψύχωση με το μπορντό! ♥

By | 2017-10-29T18:14:34+00:00 October 30th, 2017|BLOG, MAKE UP, TIPS|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!