ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΤΣΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΤΣΙΔΑ!

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΤΣΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΤΣΙΔΑ!

Ένα από τα αγαπημένα μας χτενίσματα που είδαμε στο τελευταίο fashion week στο Παρίσι ήταν αυτό το οίκου Valentino. Και μπορεί αυτά τα μαλλιά δια χειρός Guido Palau να ήταν πολύ εντυπωσιακά αλλά δεν είναι και πολύ φορέσιμα στην καθημερινότητά μας. Αντίθετα με το χτένισμα που θα δεις παρακάτω…

Η Έλενα Οικονομάκη (έχει κάνει μερικά από τα ωραιότερα χτενίσματα στην στήλη how to) μας έδειξε ένα χτένισμα που
α) μοιάζει πολύ με αυτό του οίκου Valentino αλλά στην πιο… καθημερινή εκδοχή του!
β) μπορείς να το κάνεις και μόνη σου. Αλήθεια!

Για να δεις πώς γίνεται δες την κάθε photo και ακολούθησε τα βήματα!

Βήμα 1 Πιάσε μια αλογοουρά ψηλά στο κέντρο του κεφαλιού.

Βήμα 1
Πιάσε μια αλογοουρά ψηλά στο κέντρο του κεφαλιού.

Βήμα 2 Βάλε σε ένα λαστιχάκι δύο τσιμπιδάκια. Πίεσε το ένα στην βάση της κοτσίδας και γύρισέ το περιμετρικά. Όταν σφίξει αρκετά πίεσε και το άλλο τσιμπιδάκι. Με τον τρόπο αυτό δεν σπας την τρίχα και έχεις όσο σφιχτό ponytail θες!

Βήμα 2
Βάλε σε ένα λαστιχάκι δύο τσιμπιδάκια. Πίεσε το ένα στην βάση της κοτσίδας και γύρισέ το περιμετρικά. Όταν σφίξει αρκετά πίεσε και το άλλο τσιμπιδάκι. Με τον τρόπο αυτό δεν σπας την τρίχα και έχεις όσο σφιχτό ponytail θες!

Βήμα 3 Κάλυψε το λαστιχάκι στην κοτσίδα με μια τούφα που θα γυρίσεις περιμετρικά της βάσης και θα στερεώσεις με τσιμπιδάκια από την κάτω μεριά της κοτσίδας.

Βήμα 3
Κάλυψε το λαστιχάκι στην κοτσίδα με μια τούφα που θα γυρίσεις περιμετρικά της βάσης και θα στερεώσεις με τσιμπιδάκια από την κάτω μεριά της κοτσίδας.

Βήμα 4 Άφησε ένα κενό και πιάσε με ένα διαφανές λαστιχάκι.

Βήμα 4
Άφησε ένα κενό και πιάσε με ένα διαφανές λαστιχάκι.

Βήμα 5 Άνοιξε την κοτσίδα όπως βλέπεις εδώ.

Βήμα 5
Άνοιξε την κοτσίδα όπως βλέπεις εδώ.

Βήμα 6 Με το ένα χέρι πιάσε το μήκος της κοτσίδας και με το άλλο άνοιξε την κοτσίδα από την κάτω μεριά.

Βήμα 6
Με το ένα χέρι πιάσε το μήκος της κοτσίδας και με το άλλο άνοιξε την κοτσίδα από την κάτω μεριά.

Πέρασε το μήκος της κοτσίδας από την πάνω μεριά μέσα από τα ανοίγματα. Συνέχισε στην υπόλοιπη κοτσίδα ακολουθώντας τα βήματα 4,5,6 όσες φορές χρειαστεί ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου.

Βήμα 7
Πέρασε το μήκος της κοτσίδας από την πάνω μεριά μέσα από τα ανοίγματα. Συνέχισε στην υπόλοιπη κοτσίδα ακολουθώντας τα βήματα 4,5,6 όσες φορές χρειαστεί ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου.

Βήμα 8 Αφού ολοκληρώσεις άνοιξε με τα δάχτυλά σου.

Βήμα 8
Αφού ολοκληρώσεις άνοιξε με τα δάχτυλά σου.

Το χτένισμα ολοκληρώθηκε Καλή επιτυχία! Επιμέλεια κειμένου: Νατάσα Μπερέκου Φωτογράφος: Χρήστος Κέδρας Hair styling: Έλενα Οικονομάκη

Το χτένισμα ολοκληρώθηκε
Καλή επιτυχία!
Επιμέλεια κειμένου: Νατάσα Μπερέκου
Φωτογράφος: Χρήστος Κέδρας
Hair styling: Έλενα Οικονομάκη

πηγή: tlife

By | 2015-10-09T13:51:48+00:00 May 8th, 2015|BLOG, HAIR, TIPS|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!