ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΤΗ ΚΟΤΣΙΔΑ ΤΗΣ HEIDI KLUM!

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΤΗ ΚΟΤΣΙΔΑ ΤΗΣ HEIDI KLUM!

Μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός από τα People’s Choice Awards στα οποία η Heidi Klum εμφανίστηκε με αυτή την κοτσίδα (την βαφτίζω στριφογυριστή!). Και μπορεί εν τω μεταξύ να έγιναν καναδυό ακόμη red carpet events όπως οι Χρυσές Σφαίρες και τα SAG Awards. Και μπορεί (ξανά!) μπροστά από τα μάτια μας να πέρασαν άπειρα χτενίσματα και άλλα τόσα μακιγιάζ, αλλά αυτή η στριφογυριστή κοτσίδα της Heidi Klum εξακολουθεί να μας απασχολεί.

Και επειδή όλο αυτό το διάστημα λάβαμε αρκετά mail στα οποία μας ζητούσατε να σας δείξουμε πώς γίνεται αυτό το χτένισμα κι εμείς δεν σου χαλάμε χατίρι, ορίστε το How To!

Δες πώς να κάνεις την signature κοτσίδα της Heidi Klum όπως μας την έδειξε και εμάς η hair stylist Έλενα Οικονομάκη!

Η έμπνευσή μας Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές μέρες από τα People's Choice Awards αλλά η κοτσίδα με την οποία εμφανίστηκε η Heidi Klum εξακολουθεί να μας απασχολεί! Και σε αυτό το how to σου δείχνουμε πώς να την κάνεις εύκολα και μόνη σου! Να, λοιπόν, το χτένισμα για την επόμενη έξοδό σου!

Η έμπνευσή μας
Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές μέρες από τα People’s Choice Awards αλλά η κοτσίδα με την οποία εμφανίστηκε η Heidi Klum εξακολουθεί να μας απασχολεί! Και σε αυτό το how to σου δείχνουμε πώς να την κάνεις εύκολα και μόνη σου! Να, λοιπόν, το χτένισμα για την επόμενη έξοδό σου!

What to know Δούλεψε στην φυσική βάση των μαλλιών σου, εκτός αν έχεις πολύ σγουρά μαλλιά. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να τα λειάνεις με πιστολάκι και μια στρογγυλή βούρτσα.

What to know
Δούλεψε στην φυσική βάση των μαλλιών σου, εκτός αν έχεις πολύ σγουρά μαλλιά. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να τα λειάνεις με πιστολάκι και μια στρογγυλή βούρτσα.

Βήμα 1 Με ένα λαστιχάκι πιάσε μια σφιχτή κοτσίδα ψηλά. Tip: πέρασε από ένα λαστιχάκι δύο τσιμπιδάκια. Τοποθέτησε το ένα στην βάση της κοτσίδας και γύρισε το άλλο περιμετρικά. Αφού βεβαιωθείς ότι έχεις σφίξει αρκετά το λαστιχάκι τοποθέτησε και το άλλο τσιμπιδάκι στην βάση της κοτσίδας.

Βήμα 1
Με ένα λαστιχάκι πιάσε μια σφιχτή κοτσίδα ψηλά.
Tip: πέρασε από ένα λαστιχάκι δύο τσιμπιδάκια. Τοποθέτησε το ένα στην βάση της κοτσίδας και γύρισε το άλλο περιμετρικά. Αφού βεβαιωθείς ότι έχεις σφίξει αρκετά το λαστιχάκι τοποθέτησε και το άλλο τσιμπιδάκι στην βάση της κοτσίδας.

Βήμα 2 Πάρε μια τούφα και γύρισέ την περιμετρικά της βάσης της κοτσίδας ώστε να καλύψεις το λαστιχάκι. Σταθεροποίησε με τσιμπιδάκι.

Βήμα 2
Πάρε μια τούφα και γύρισέ την περιμετρικά της βάσης της κοτσίδας ώστε να καλύψεις το λαστιχάκι. Σταθεροποίησε με τσιμπιδάκι.

Βήμα 3 Χώρισε το μήκος της κοτσίδας σου σε δύο ίσα μέρη και στριφογύρισέ τις.

Βήμα 3
Χώρισε το μήκος της κοτσίδας σου σε δύο ίσα μέρη και στριφογύρισέ τις.

Βήμα 4 Στριφογύρισε την μια μέσα στην άλλη αρκετά σφιχτά.

Βήμα 4
Στριφογύρισε την μια μέσα στην άλλη αρκετά σφιχτά.

Βήμα 5 Πιάσε με λαστιχάκι την άκρη.

Βήμα 5
Πιάσε με λαστιχάκι την άκρη.

Βήμα 6 Με τσιμπιδάκια πιάσε την αρχή της στριφογυριστής κοτσίδας ώστε να εφάπτεται με το τριχωτό της κεφαλής.

Βήμα 6
Με τσιμπιδάκια πιάσε την αρχή της στριφογυριστής κοτσίδας ώστε να εφάπτεται με το τριχωτό της κεφαλής.

Βήμα 7 Κάνε το ίδιο και για την άκρη της κοτσίδας.

Βήμα 7
Κάνε το ίδιο και για την άκρη της κοτσίδας.

Το χτένισμα ολοκληρώθηκε! Καλή επιτυχία! Επιμέλεια κειμένου: Νατάσα Μπερέκου Φωτογράφος: Χρήστος Κέδρας Hair styling: Έλενα Οικονομάκη Make up: Ανθή Καπουλάτου

Το χτένισμα ολοκληρώθηκε!
Καλή επιτυχία!
Επιμέλεια κειμένου: Νατάσα Μπερέκου
Φωτογράφος: Χρήστος Κέδρας
Hair styling: Έλενα Οικονομάκη
Make up: Ανθή Καπουλάτου

 

πηγή: tlife

By | 2015-10-09T13:52:32+00:00 May 7th, 2015|BLOG, HAIR, TIPS|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!