Πως να κάνετε τα μαλλιά σας να μακρύνουν γρήγορα

Πως να κάνετε τα μαλλιά σας να μακρύνουν γρήγορα

Όπως έχουμε συζητήσει και στο παρελθόν, τα πολύ μακριά μαλλιά είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στον χώρο της ομορφιάς αυτή την στιγμή. Μεγάλη ειρωνεία αν σκεφτεί κανείς πως εγώ αποφάσισα τώρα να κόψω τα δικά μου 😛 Όπως και να έχει, τα μακριά και υγιή μαλλιά έχουν βρεθεί στην λίστα επιθυμιών κάθε γυναίκας, τουλάχιστον μία φορά στην ζωή της. Μιλώντας από προσωπική εμπειρία, σίγουρα δεν είναι το πιο βολικό στυλ και απαιτεί απίστευτη φροντίδα, τίποτα όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με το στοιχείο εντυπωσιασμού που προσδίδει στην γυναικεία εμφάνιση. Μπορεί οι μέρες μου ως Ραπουνζέλ να έχουν τελειώσει (προς το παρόν;), σίγουρα όμως έχω πολλές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να μακρύνετε τα μαλλιά σας με γρήγορους ρυθμούς. Ας δούμε, λοιπόν, πως να κάνετε τα μαλλιά σας να μακρύνουν γρήγορα!

Θυμηθείτε πως δεν μπορούν να μακρύνουν σε μια νύχτα

Η ερώτηση “Πόσο καιρό σου πήρε να μακρύνεις τόσο πολύ τα μαλλιά σου;” ήταν από τις πιο συνηθισμένες που άκουγα. Και η απάντηση πάντα απογοήτευε.

Εκτός και αν τα μαλλιά σας μεγαλώνουν με αστρονομική ταχύτητα, το πιο πιθανό είναι πως θα χρειαστούν αρκετό καιρό για να αποκτήσουν το μήκος που θέλετε. Τα μέσα μαλλιά μακραίνουν περίπου 1,27 εκατοστά τον μήνα. Όσο πιο υγιή είναι, όσο λιγότερο καμένα και με όσο λιγότερη ψαλίδα, τόσο πιο γρήγορα θα μακρύνουν.

Με άλλα λόγια, μην τα ταλαιπωρείτε και έχετε υπομονή.

Περιέργως, τα ψαλίδια είναι φίλοι σας

Παρότι τα τακτικά κουρέματα θεωρητικά δεν βοηθάνε τα μαλλιά να μακρύνουν πιο γρήγορα, εντούτοις απομακρύνουν την ψαλίδα και την αποτρέπουν από το να ανέβει πιο ψηλά στις τούφες. Έτσι, τα μαλλιά γίνονται πιο υγιή και δυνατά και μπορούν στην πράξη να μακρύνουν πιο εύκολα.

Εσείς γνωρίζατε πως να κάνετε τα μαλλιά σας να μακρύνουν γρήγορα; Ποιες από τις παραπάνω συμβουλές θα ακολουθήσετε και θα εντάξετε στην καθημερινή σας ρουτίνα; ♥

Για τις απόλυτες επαγγελματικές θεραπείες που θα βοηθήσουν τα μαλλιά σας να είναι πιο μακριά και υγιή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε μια βόλτα από τα Ikonomakis Κομμωτήρια + VIP στο Χαλάνδρι και να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των hair experts.

Αν πάλι προτιμάτε τις DIY λύσεις, σας συμβουλεύω να επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε τις τελευταίες μας παραλαβές σε προϊόντα για την φροντίδα και την περιποίηση των μαλλιών!

By | 2018-01-21T14:26:51+00:00 January 21st, 2018|BLOG, HAIR, TIPS|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!