Πως να αφαιρέσουμε το gel μανικιούρ

Πως να αφαιρέσουμε το gel μανικιούρ

Αν ανήκετε και εσείς στις φανατικές του gel, σίγουρα γνωρίζετε τους δύο βασικούς λόγους για τους οποίους το αγαπάμε τόσο πολύ. Προσφέρει το απόλυτο λαμπερό αποτέλεσμα και διαρκεί πολύ περισσότερο από το κλασικό μανικιούρ. Η αφαίρεσή του, όμως, είναι εξίσου δύσκολη με το ξεκαθάρισμα του κινητού μας για να έχουμε ελεύθερο χώρο (the struggle is real). Όταν δεν πηγαίνουμε στις ειδικούς για να περιποιηθούν τα νύχια μας – είτε λόγω χρόνου είτε λόγω χρημάτων – το πιο πιθανό είναι πως θα προσπαθήσουμε να αφαιρέσουμε το gel μόνες μας. Δηλαδή, να το ξύσουμε, να το τραβήξουμε και, τελικά, να καταλήξουμε να αφαιρούμε την ανώτερη στιβάδα των νυχιών μας, να τα αφυδατώσουμε και να τα κάνουμε να σπάσουν. Ας δούμε, λοιπόν, πως να αφαιρέσουμε το gel μανικιούρ στο σπίτι! ♥

Συγκεντρώστε τα υλικά

Θα χρειαστείτε βαμβάκι, κατά προτίμηση τα στρογγυλά που χρησιμοποιούμε για να ξεβαφτούμε, ασετόν και αλουμινόχαρτο. Όλα σε μεγάλη ποσότητα.

Βρέξτε το βαμβάκι

Τα ξεφαφτικά με ασετόν δεν είναι τα καλύτερα για την επιδερμίδα μας. Για τον λόγο αυτό, αν έχετε πολύ ευαίσθητο δέρμα, προχωρήστε με προσοχή. Αν δεν έχετε θέμα, συνεχίστε ελεύθερα.

Ξεκινήστε μουλιάζοντας το βαμβάκι με μπόλικο ασετόν.

Τυλίξτε τα νύχια σας

Αφού βρέξετε το βαμβάκι, τυλίξτε το γύρω από τα νύχια σας, ξεκινώντας από τον δείκτη και ολοκληρώνοντας με τον αντίχειρα. Γύρω από κάθε βαμβάκι, τυλίξτε αλουμινόχαρτο σε κάθε δάχτυλο. Καλό θα ήταν να κάνετε ένα χέρι την φορά, καθώς αλλιώς γίνεται πολύ περίπλοκο 😛

Αφήστε το να δράσει

Μόλις ολοκληρώσετε το τύλιγμα, πρέπει να αφήσετε το ασετόν να κάνει την δουλειά του. Περιμένετε δεκαπέντε με είκοσι λεπτά και ελέγξτε το αποτέλεσμα. Δείτε την πρόοδο που έχει κάνει ένα νύχι πριν αφαιρέσετε και τα υπόλοιπα. Θα πρέπει να μπορείτε να αφαιρέσετε εύκολα το τζελ τρίβοντάς το. Σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσετε να το ξύσετε (όσο και αν μπαίνετε στον πειρασμό)!

Φροντίδα

Μην βάψετε αμέσως τα νύχια σας. Αφήστε τα να αναπνεύσουν για μερικές μέρες. Εφαρμόστε λίγο σκληρυντικό και έλαια για θρέψη για να επανέλθουν τα νύχια σας σε καλή κατάσταση.

Εσείς θα ακολουθήσετε τις συμβουλές μας για το πως να αφαιρέσουμε το gel μανικιούρ; ♥

Επισκεφθείτε το eshop μας για να ανακαλύψετε τα αγαπημένα μας επαγγελματικά προϊόντα για την φροντίδα και την περιποίηση των νυχιών! 😉

By | 2017-05-05T23:34:46+00:00 May 6th, 2017|BLOG, NAILS, TIPS|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!