ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΣΑΣ!

ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΣΑΣ!

Όλο μας παραπονιέστε οι άντρες φίλοι των #ikonomakis κομμωτήρια ότι δεν σας δίνουμε την κατάλληλη προσοχή! Γι’ αυτό λοιπόν αποφασίσαμε να αφιερώσουμε αυτό το άρθρο στις δικές σας ανάγκες και να σας δώσουμε tips για την περιποίηση της γενειάδας σας που σίγουρα όλοι γνωρίζετε ότι έχει τα δικά της μυστικά!

beard-posters-and-quotes_2

  • Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι άντρες φίλοι μας είναι ότι κόβετε ή ξυρίζετε τα μούσια σας πολύ νωρίς, καταστρέφοντας το συνολικό σας look! Είναι καλύτερα να αφήσετε το μούσι να μακρύνει για περίπου ένα ή δύο μήνες πριν κάνετε οτιδήποτε σε αυτό!
  • Χρειάζεστε ειδικά εργαλεία για την περιποίηση! Μια καλή χτένα και η κατάλληλη ξυριστική μηχανή είναι απαραίτητα! Δεν είναι όλες οι χτένες κατάλληλες! Κάποιες κάνουν κόμπους στα γένια! Αν δεν είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε μόνοι σας εμπιστευτείτε τους ειδικούς!
  • Χρησιμοποιήστε ειδικό λάδι! Τα έλαια είναι το πιο καλό προϊόν που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για μια γενειάδα. Μαλακώνει πραγματικά το μούσι, προσθέτει μια μικρή λάμψη, και τέλεια!
  • Μη ξεχνάτε να πλένετε τα γένια σας με κατάλληλο σαπούνι για καλύτερο αποτέλεσμα! Συχνά στο μούσι μένουν υπολείμματα φαγητών και μυρίζουν άσχημα!johnny1

By | 2016-11-17T15:35:06+00:00 January 11th, 2016|BLOG, HAIR, TIPS|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!