Πως συνδέεται το σχήμα των νυχιών με την προσωπικότητα #3

Πως συνδέεται το σχήμα των νυχιών με την προσωπικότητα #3

Είτε είναι φυσικά είτε είναι τεχνητά, όταν η μανικιουρίστ σας ρωτάει τι σχήμα θέλετε να δώσει στα νύχια σας, η ερώτηση που υποβόσκει είναι “Πείτε μου την προσωπικότητά σας”. Η αλήθεια είναι πως οι τάσεις στα νύχια (όπως και σε οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την μόδα και την ομορφιά) αλλάζουν διαρκώς με ταχύτατους ρυθμούς. Ωστόσο, πολλές από εμάς παραμένουμε πιστές και αφοσιωμένες σε ένα συγκεκριμένο σχήμα νυχιών, δίχως δεύτερη σκέψη, όταν κάνουμε μανικιούρ. Τι αποκαλύπτει λοιπόν, για εμάς το σχήμα που επιλέγουμε για τα νύχια μας; Πως συνδέεται το σχήμα των νυχιών με την προσωπικότητα; Συνεχίστε να διαβάζετε για να το ανακαλύψετε! ♥

Αν το χάσατε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στο δεύτερο μέρος του άρθρου μας για να ανακαλύψετε ακόμα περισσότερα για την σχέση του σχήματος που επιλέγουμε για τα νύχια με την προσωπικότητα και την ζωή μας. Ας συνεχίσουμε!

Coffin

Αγαπημένα δικά μου (και της φίλης μου της Kylie Jenner 😛 ).

Δεν είναι κακό να έχετε αυτοπεποίθηση και αυτό να φαίνεται προς τα έξω. Παρότι το στυλ σας είναι τολμηρό και είσαστε έτοιμες να δοκιμάσετε κάτι νέο και τρελό (όπως ένα έντονο χρώμα στα μαλλιά σας ή μια trendy παστέλ απόχρωση), δεν απορρίπτετε εντελώς την πρακτικότητα.

Τα συγκεκριμένα νύχια μπορεί να είναι μακριά, όμως το φλατ τετραγωνισμένο τους τελείωμα σας επιτρέπει να λειτουργήσετε κανονικά και να ακολουθήσετε απρόσκοπτα το καθημερινό σας πρόγραμμα. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε σε υπολογιστή (συμβαίνει τώρα, καλή ώρα) ή να ανεβάσετε το καλσόν σας δίχως να το σκίσετε. Και μπορείτε να τα κάνετε αυτά με σχετική ευκολία.

Πως συνδέεται το σχήμα των νυχιών με την προσωπικότητα

Το πιο πιθανό είναι πως, από την μία, είστε διατεθειμένες να δοκιμάσετε όλα τα χρώματα της ίριδας στα άκρα σας και να προσθέσετε από πάνω κάθε λογής στολίδια – όπως έχω κάνει εγώ στην φωτογραφία.

Από την άλλη, όμως, το μαύρο είναι η πεμπτουσία του στυλ σας και θέλετε να το ενσωματώνετε στις εμφανίσεις σας. Εξάλλου, αποτελεί το ιδανικό πάντρεμα του edgy με το chic στυλ.

Κατά την δική σας άποψη πως συνδέεται το σχήμα των νυχιών με την προσωπικότητα; Ποιο σχήμα νυχιών τείνετε εσείς να προτιμάτε κάθε φορά και δεν μπορείτε να αποχωριστείτε; ♥

Για τέλειο μανικιούρ στο σπίτι, επισκεφθείτε το eshop μας για να ανακαλύψετε τα αγαπημένα μας προϊόντα για την φροντίδα και την περιποίηση των νυχιών. Για επαγγελματικό αποτέλεσμα κάθε φορά 😉

By | 2017-06-27T23:12:32+00:00 June 27th, 2017|BLOG, NAILS, TIPS|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!