RITA ORA: 13 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ HAIRLOOKS

RITA ORA: 13 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ HAIRLOOKS

Η Bρετανίδα τραγουδίστρια Rita Ora μας συστήθηκε το 2012 με το τραγούδι “How we do party” και από τότε μέχρι και σήμερα εκτός από τη μοναδική φωνή της, μας χαρίζει μοναδικές εμφανίσεις. Της αρέσει πολύ να πειραματίζεται γενικότερα με το στυλ της και ειδικότερα με τα μαλλιά της.

Αν και δε ξεφεύγει από το αγαπημένο της ξανθό χρώμα, αλλάζει πολύ συχνά κουρέματα και χτενίσματα. Κοντό, μακρύ, bob, lob, σγουρό, ίσιο, φράτζα, αφέλειες, φιλάρισμα. Το καταπληκτικό πρόσωπο της 26χρονης τραγουδίστριας, απ’ όποιο χτένισμα και κούρεμα κι αν πλαισιώνεται είναι πάντα όμορφο και ισορροπημένο.

Βέβαια, το να βάφει μια γυναίκα τα μαλλιά της ξανθά και να τα διατηρεί για μεγάλα χρονικά διαστήματα αποτελεί μεγάλη ταλαιπωρία για την τρίχα. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να γίνεται εντατική περιποίηση και φροντίδα.

Το τακτικό ντεκαπάζ και οι βαφές καταστρέφουν τη δομή της τρίχας και τα μαλλιά γίνονται αδύναμα, άτονα και οι άκρες σπάνε. Βλέποντας όμως τόσες ξανθιές celebrities που τα μαλλιά τους είναι υγιή και λαμπερά μας δημιουργείται η απορία πως καταφέρνουν να τα διατηρούν σε τόσο καλή κατάσταση και τί κάνουμε λάθος εμείς οι απλές γυναίκες.

Μια είναι η απάντηση σε αυτό το ερώτημα: προϊόντα κομμωτηρίου.  Τα προϊόντα κομμωτηρίου είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για τα βαμμένα μαλλιά σας. Μάλιστα, έχουμε κάποιες special προτάσεις από το eshop μας ειδικά για εσάς που θέλετε να μακρύνετε τα βαμμένα σας μαλλιά και δε θέλετε να τα κόβετε τακτικά, αλλά και για εσάς φίλες μου, που θέλετε να δείτε πίσω την υγεία και τη ζωντάνια στα μαλλιά σας.

Η θεραπεία Olaplex αποτελεί επανάσταση στην κομμωτική βιομηχανία. Αποτελείται από τρία βήματα, τα δύο γίνονται στο κομμωτήριο και το ένα το κάνετε μόνες σας στο σπίτι. Όταν μιλάμε για την Olaplex δε μιλάμε για μια απλή θεραπεία, αλλά για τη λύση στο αιώνιο πρόβλημα των σπασμένων ακρών, το σπάσιμο και τη δημιουργία ψαλίδας. Τι πιο καταπληκτικό από υγιή μαλλιά που μακραίνουν παρά την ταλαιπωρία του βαψίματος και του styling; Και μια και μιλήσαμε για styling ας ρίξουμε στο τραπέζι το ζήτημα της θερμοπροστασίας.

Η Rita Ora, στο αφιέρωμά μας, σε κάθε φωτογραφία έχει και διαφορετικό hairstyle που απαιτεί θερμότητα=καταστροφή για τα μαλλιά. Βέβαια, τα δεδομένα έχουν αλλάξει καθώς με το conditioner L’anza Colorcare Color-Preserving Magic Bullet που σας προτείνουμε, το styling δε θα είναι ποτέ το ίδιο.  Θερμοπροστασία, ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία σε ένα και μόνο προϊόν. Ποτέ η περιποίηση των μαλλιών δεν ήταν πιο εύκολη και αποτελεσματική!

της Παναγιώτας Καραγιαννίδη

By | 2016-02-15T12:08:50+00:00 January 17th, 2016|BLOG, CELEBRITY LOOKS, RED CARPET|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!