Νέα Τάση: Xείλη σε ροζ – χρυσό!

Νέα Τάση: Xείλη σε ροζ – χρυσό!

Η αγάπη μας για το γκλίτερ-και οτιδήποτε λάμπει-είναι γνωστή σε όλες σας! Και δεν διστάζουμε να την εκδηλώσουμε με κάθε τρόπο, στα μάτια, στα νύχια, ακόμη και στα χείλη. Το φθινόπωρο όμως, καλεί για μια μικρή ελάττωση στην υπερβολή.

Έτσι, αφήνουμε τα μεταλλικά κραγιόν με το εμφανές γκλίτερ για κάτι πιο…διακριτικό. Διακριτικό, αλλά άκρως εντυπωσιακό. Φυσικά και εννοούμε το ροζ χρυσό.

 

Τα τελευταία χρόνια έχει κατακλύσει την καθημερινότητά μας. Βρίσκεται στο πρόσωπό μας, στους καρπούς, στο λαιμό μας. Γιατί όχι και στα χείλη; Επειδή, λοιπόν, είναι δύσκολο να βρούμε την τέλεια απόχρωση σε κραγιόν ή λιπ γκλος, απλούστατα θα την δημιουργήσουμε μόνες μας!

ροζ χρυσό

Διαλέξτε το αγαπημένο σας nude κραγιόν ή μολύβι χειλιών (δείτε το Trestique Κραγιόν Ματ & Shiny Balm – Florence Fig ) που κολακεύει καλύτερα την επιδερμίδα σας. Σχεδιάστε το περίγραμμα και γεμίστε τα χείλη για σταθερή βάση και μεγαλύτερη διάρκεια.

Το επόμενο βήμα θα χρειαστείτε ένα pigment σε rose gold τόνους. Το pigment, σε αντίθεση με το γλίτερ, θα δώσει μια πιο διακριτική και σικάτη λάμψη στα χείλη. Αν δεν έχετε pigment, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκιά σε loose ή υγρή μορφή. Εφαρμόστε τα όπως σας αρέσει. Μπορείτε να κάνετε strobing ή απλώς να γεμίσετε όλη την επιφάνεια των χειλιών. Για να κρατήσει περισσότερο το αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε μικρή ποσότητα glitter primer ή διάφανο lip gloss.

Εσείς θα το τολμήσετε;♥

ροζ χρυσό

By | 2016-09-22T16:45:39+00:00 September 22nd, 2016|BLOG, ΤΑΣΕΙΣ|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!