SmartBond η εξέλιξη στις θεραπείες επανασύνδεσης δεσμών

SmartBond η εξέλιξη στις θεραπείες επανασύνδεσης δεσμών

SmartBond η εξέλιξη στις θεραπείες επανασύνδεσης σπασμένων  δεσμών με τεχνολογία αιχμής.

Απόκτησε τα πιο δυνατά μαλλιά που είχες ποτέ

Πριν από 2 χρόνια σας μίλησα 1ος στην Ελλάδα για το καινούργιο το νέο το διαφορετικό το Olaplex, τότε λοιπόν είδα μια τάση να έρχεται από την Αμερική ένα καινούργιο προιόν το οποίο μπορεί να αλλάξει τα πάντα, να δημιουργήσει αυτό το οποίο εμείς οι κομμωτές ούτε καν φανταζόμασταν και να μας δώσει την δυνατότητα πάμε την κομμωτική ένα βήμα παραπάνω.

ikonomakis

Είναι σημαντικό για κάθε HairExpert που σέβεται τον πελάτη του να δημιουργεί τα πιο δυνατά μαλλιά με σκοπό να έχει τον καλύτερο καμβά για να μπορέσει να ζωγραφίσει με τα πινέλα του και να δημιουργήσει τα ωραιότερα χρώματα.
Το Olaplex 1ο δημιούργησε μια καινούργια κατηγορία την κατηγορία –plex- δηλαδή προϊόντα που επανασυνδέουν τους σπασμένους δεσμούς της τρίχας και μπορεί σε στιγμιαίο σχεδόν χρόνο να ξαναενώσει αυτούς τους δεσμούς και να δημιουργήσει τα πιο δυνατά μαλλιά που είχατε ποτέ.
Είδε πρώτο την ανάγκη και βρέθηκέ εδώ και 2 χρόνια στην κορυφή της αγοράς και αποκτά καθημερινά χιλιάδες θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, το ίδιο ακριβώς έγινε πριν από λίγα χρόνια και με τα Tablets σε ολο τον τεχνολογικό κόσμο! Πρώτα βγήκαν τα iPad άνοιξάν μια κατηγορία που δεν υπήρχε μέχρι εχθές και απόλαυσάν αυτήν την κορυφή μέχρι να αντιδράσει ο ανταγωνισμός και να δημιουργήσει tablets από διάφορες εταιρείες.

Αυτή την στιγμή το Olaplex μετρά πάνω από 90 ανταγωνιστικές προσπάθειες από εταιρείες μικρές και μεγάλες που θέλουν να αποκτήσουν ένα κομμάτι από την πίτα της κατηγορίας –plex- οι περισσότεροι προσπαθούν να δημιουργήσουν κάτι σαν το Olaplex αυτό συμβαίνει όταν βγαίνει μια εταιρεία με ένα καινοτόμο προιόν και ανοίγει μια κατηγορία , η αλήθεια είναι ότι 2 χρόνια τώρα δοκιμάζω ανταγωνιστικά plex και δεν έχω βρεί κάτι που να στέκεται επ αξια .

Μέχρι που με προσέγγισαν να δοκιμάσω τα bonds, μια εντελώς νέα κατηγορία όπου βασίζεται στo ίδιο βασικό συστατικό το malid acid άλλα έχει τελείως διαφορετική συμπεριφορά στο 2ο βήμα σε σχέση με τα plex κάποιοι ονομάζουν το 2 βήμα του conditioner άλλα προφανώς δεν μπορούν να έχουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία που έχει ένας HairExpert για να μπορέσουν να καταλάβουν τι κάνει ένα conditioner!

Μετά απο 2 χρόνια εξέλιξης και ερευνάς η Loreal Professionel δημιούργησε το SmartBond πρόκειται για το ταχύτερα αναπτυσσόμενο Bond σε όλο τον πλανήτη με εκπληκτικά αποτελέσματα  και με ένα τεράστιο όφελος για τον επαγγελματία άλλα και τον καταναλωτή που θέλει να κάνει μια υπηρεσία επανασύνδεσης σπασμένων δεσμών των μαλλιών τους. Το βρίσκεις σχεδόν στην  μισή τιμή σε σχέση με την πριν 2 χρόνια τεχνολογία που δουλεύαμε. Από την στιγμή που έχει γεννηθεί σε μια εταιρεία κολοσσό, που αποφάσισε να ανοίξει την κατηγορία των bonds και να δημιουργήσει την εξέλιξη στα προϊόντα επανασύνδεσης σπασμένων δεσμών, άλλα αυτή την  φορά όλα είναι  πιο προσιτά  προς τον κόσμο και ειδικά΄με αυτό τον τρόπο η Loreal επιβραβεύει  τους καταναλωτές που την στηρίζουν δίνοντας   τους μια  νέα τεχνολογία αιχμής πιο προσιτή από ποτέ .

Φανταστείτε λοιπόν σήμερα να μπορείτε να κάνετε μια θεραπεία τύπου bond-plex στην μισή τιμή και να επενδύεται τα μισά χρήματα για να έχετε τα ίδια αποτελέσματα, στην Ελλάδα της κρίσης σίγουρα χρειαζόταν αυτή η κίνηση.Το SmartBond πλέον έχει γίνει σύμμαχος σε πολλά κομμωτήρια ανά τον κόσμο και κατακτά καθημερινά με αλματώδη βήματα την αγορά των bonds είναι απόλυτα λογικό από την στιγμή που αυτό που υπόσχεται το πραγματοποιεί! Πολλοί συνάδελφοι προσπάθησαν να συνδέσουν το όνομα μου με το Olaplex νομίζοντας άθελα τους πως το εισάγουμε εμείς στην Ελλάδα άλλα κάτι τέτοιο δεν ισχύει, η δική μας επιθυμία και ανάγκη είναι να ψάχνουμε 1οι τα καλύτερα προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά και να σας προτείνουμε τα εργαλεία και τα προϊόντα που μπορούν να ωφελήσουν την υγεία και την εικόνα των μαλλιών σας, αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο για εμάς γιατί σεβόμαστε και αγαπάμε την τέχνη μας και τα μαλλιά σας όσο τίποτε άλλο.
Πριν από 2 χρόνια λοιπόν σας μιλούσαμε για την τότε καινοτομία το  Olaplex σήμερα σας μιλάμε για το νέο, το καινούργιο,το διαφορετικό το SmartBond όσοι αγαπούν την πρόοδο πρέπει να δημιουργούν και όχι να ακολουθούν τις εξελίξεις. Ελπίζω να σας ενθουσιάσει όσο εμάς!

Θοδωρής Οικονομάκης HairExpert

By | 2017-03-02T01:35:18+00:00 March 2nd, 2017|HAIR, TIPS|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!