Τα πιο περίεργα φρύδια του 2017 #2

Τα πιο περίεργα φρύδια του 2017 #2

Καλή Χρονιά σε όλες και όλους! Η Ikonomakis team σας εύχεται υγεία, χαρά, ευτυχία και πολλές επιτυχίες για το νέο έτος. Μακάρι το 2018 να μας προσφέρει απλόχερα όσα μας στέρησε ο προηγούμενος χρόνος! …Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εγώ ακόμη δυσκολεύομαι να συνειδητοποιήσω τι έγινε. Ο χρόνος άλλαξε τόσο γρήγορα και οι γιορτές πέρασαν σε μια ανάσα και, χωρίς να το πάρουμε είδηση, επιστρέψαμε ξανά στην καθημερινή μας ρουτίνα και βρισκόμαστε ήδη στην 2η ημέρα του νέου έτους. Ας κάνουμε αυτή την χρονιά 2018 φορές καλύτερη από την προηγούμενη για εμάς και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Επιστρέφουμε, λοιπόν, με έναν ακόμη απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς. Αυτή την φορά θα εξετάσουμε τα πιο περίεργα φρύδια του 2017. Αν κάνουμε μια αναδρομή ομορφιάς, το σίγουρο είναι πως θα ανακαλύψουμε πως το προηγούμενο έτος ήταν εκείνο με τα πιο περίεργα και αξιοσημείωτα trends αναφορικά με τα φρύδια. Η αλήθεια είναι πως, από τότε που το στυλ και το μακιγιάζ κάνουν την εμφάνισή τους, τα γυναικεία φρύδια έχουν υποστεί κάθε μορφής “κακοποίηση”. Το 2017 απλώς αποτέλεσε την αποκορύφωση αυτού του φαινομένου. Ας δούμε, λοιπόν, τα πιο περίεργα φρύδια του 2017!

Αν το χάσατε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στο πρώτο μέρος του άρθρου μας για να ανακαλύψετε ακόμη περισσότερα περίεργα φρύδια. Ας συνεχίσουμε!

https://www.instagram.com/p/BYXA-ttlzHv/

Τα κέρινα φρύδια

Θυμίζουν κυματισμούς, κάμπιες σε κίνηση και εκείνα να ψαλίδια με τις καμπύλες που χρησιμοποιούσαμε για χειροτεχνίες όταν ήμασταν παιδιά. Προσωπικά, όταν αντίκρισα για πρώτη φορά τέτοια φρύδια νόμιζα πως κάτι είχε πάθει η εικόνα.

Θα συμβούλευα να μην το δοκιμάσετε στο σπίτι, ιδιαίτερα αν σκέφτεστε να εφαρμόσετε κόλλα πάνω στα φρύδια σας. #cringe

https://www.instagram.com/p/BStrN_DhdbC/

Τα φρύδια φτερά

Έγιναν τόσο viral που αφιερώσαμε ένα ολόκληρο άρθρο στα feather brows τον Απρίλιο του 2017! Ήταν η χρονιά που πήραμε τον όρο “feather brow” πολύ κυριολεκτικά και, αντί να παραπέμπει σε φυσικά όχι πολύ φτιαγμένα φρύδια, πλέον παραπέμπει σε φρύδια που μοιάζουν πράγματι με φτερά…

Ποια είναι η δική σας άποψη για τα πιο περίεργα φρύδια του 2017; Ποιο από τα παραπάνω trends είχατε επιχειρήσει και στα δικά σας φρύδια;

Για τέλειο και, πάνω απ’ όλα, επαγγελματικό αποτέλεσμα στα φρύδια σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε μια βόλτα από τα Ikonomakis Κομμωτήρια + VIP στο Χαλάνδρι!

By | 2018-01-03T20:59:07+00:00 January 2nd, 2018|BLOG, MAKE UP, ΤΑΣΕΙΣ|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!