ΤΕΛΕΙΕΣ ΜΠΟΥΚΛΕΣ

ΤΕΛΕΙΕΣ ΜΠΟΥΚΛΕΣ

Όσο προχωράμε προς το καλοκαίρι είναι πλέον γεγονός ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τις πρέσες μαλλιών και να αφήσουμε το σγουρό ή κυματιστό μαλλί μας να κλέψει την παράσταση. Ήλιος, γλυκός καιρός, άνοιξη καλοκαίρι, όλα ταιριάζουν τέλεια με ένα πιο ανέμελο φυσικό μαλλί. Τι γίνεται όμως όταν το μαλλί μας είναι ταλαιπωρημένο και οι μπούκλες μας έχουν χάσει το νεύρο τους και δεν δείχνουν υγιείς;

Κάπου εκεί μπαίνει η l’anza στο τοπίο και έρχεται να “καθαρίσει” για εσάς! Με μία σειρά από επαγγελματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης, φροντίζει, λούσιμο με το λούσιμο, εφαρμογή με την εφαρμογή το μαλλί σας να δείξει όλο και πιο ζωντανό, όλο και πιο δυνατό, να θυμίσει τις μπουκλίτσες των παιδικών μας χρόνων.

Με μία σειρά από προϊόντα που κάνουμε σε αυτό το βίντεο unboxing από τα ikonomakis.gr θα δούμε το μαλλί να μεταμορφώνεται και να δείχνει τρομερά καλοσχηματισμένο από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Με το σαμπουάν, το conditioner, την leave in θεραπεία και τον αφρό για ανάλαφρες μπούκλες, να είστε σίγουρες πως το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

Μην διστάσετε βέβαια όπως και αν είναι τα μαλλιά σας να εμπιστευτείτε τις ολοκληρωμένες σειρές που προσφέρει η l’anza για να δείτε το μαλλί σας να μεταμορφώνεται και να δείχνει φυσικά πιο όμορφο και υγιές από ποτέ.

Φιλιά πολλά

Στεφανία

 

By | 2016-04-04T13:42:35+00:00 March 23rd, 2016|VLOGGERS, WEBTV|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!