ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΚΕΡΑΤΙΝΗ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΚΕΡΑΤΙΝΗ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

O Art Director των Ikonomakis Κομμωτήρια + VIP, Θεόδωρος Οικονομάκης σας αναλύει στο παραπάνω video την κατασκευαστική δομή της τρίχας των μαλλιών σας μιλώντας για τα εξωτερικά τους λέπια που ως βάση τους έχουν την κερατίνη,την φυσική πρωτεΐνη των μαλλιών αλλά και νυχιών σας.

Με κατανοητά λόγια σας εξηγεί γιατί και πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση εις βάθος των μαλλιών σας και ποιες οι συνέπειες όταν αυτά αφυδατωθούν και σας μαθαίνει τους λόγους που τελικά αλλοιώνεται η τρίχα σας.

By | 2015-07-22T17:45:56+00:00 May 17th, 2015|HOW-TO, WEBTV|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!