Τι δεν πρέπει να κάνουμε στα νύχια μας #2

Τι δεν πρέπει να κάνουμε στα νύχια μας #2

Αν το χάσατε, μπορείτε να δείτε και το πρώτο μέρος του άρθρου μας αναφορικά με τις συνήθειες που βλάπτουν τα νύχια μας. Ας δούμε, τι δεν πρέπει να κάνουμε στα νύχια μας. ♥

τι δεν πρέπει να κάνουμε στα νύχια μας

Σταματήστε τα μανικιούρ που βασίζονται στο νερό

Σκεφτείτε τα νύχια σας σαν ένα σφουγγάρι. Όταν τα μουλιάζετε στο νερό, το απορροφούν και διαστέλλονται. Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, εκτός και αν εφαρμόσετε βερνίκι πριν να επανέλθουν στο αρχικό τους μέγεθος. Τότε, το μανό θα ξεφλουδίσει πιο εύκολα και γρήγορα και το μανικιούρ σας θα διαρκέσει λιγότερο.

Εφαρμόστε στα νύχια σας λάδι για πετσάκια (cuticle oil) και, στη συνέχεια, σπρώξτε τα τελευταία προς τα μέσα με ένα orange stick (το ξυλάκι που χρησιμοποιούμε για το μανικιούρ).

τι δεν πρέπει να κάνουμε στα νύχια μας

Μην αραιώνετε το βερνίκι με ασετόν

Ένα παλιό τρικ που χρησιμοποιούμε κάθε φορά που το μανό μας είναι υπερβολικά πηχτό. Ωστόσο, η προσθήκη του ασετόν, μπορεί να κάνει το μανό να ξεφλουδίσει πιο εύκολα και αλλοιώνει το χρώμα. Για τον απλό λόγο πως το ασετόν δεν υπάρχει εξαρχής στα συστατικά του.

Χρησιμοποιήστε ένα nail lacquer thinner, που θα σας βοηθήσει να δουλέψετε το μανό πιο εύκολα, δίχως να χαλάσει την σύστασή του.

τι δεν πρέπει να κάνουμε στα νύχια μας

Αποφύγετε το ακρυλικό

Η φόρμουλα του ακρυλικού έχει ασφυκτική δράση και μπορεί να ξεράνει απίστευτα τα νύχια μας και μπορεί να δημιουργήσει εγκοπές στις άκρες των νυχιών μας. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο βλαβερό είναι να αναπνέουμε την σκόνη του ακρυλικού.

Αν θέλετε να αυξήσετε το μήκος των νυχιών σας, επιστρατεύστε μερικά tips ή press-on nails, που προκαλούν πολύ λιγότερη φθορά.

τι δεν πρέπει να κάνουμε στα νύχια μας

Μην τρώτε τα νύχια σας

Εντάξει, αν έχετε υποκύψει σε αυτή τη συνήθεια, μάλλον έχετε βαρεθεί να ακούτε αυτή τη συμβουλή. Όχι μόνο κάνετε τις άκρες σας να ξεφλουδίζουν, αλλά και τα κάνετε πολύ αδύναμα καθώς τα μουλιάζετε στο υγρό σάλιο σας. Επιπλέον, ανοίγετε διάπλατα την πόρτα στα βακτήρια που συσσωρεύονται κάτω από τα νύχια σας για να εισέλθουν στον οργανισμό σας.

Αν σας είναι δύσκολο να κόψετε αυτή τη συνήθεια, βάψτε τα νύχια σας με ένα ειδικό διάφανο βερνίκι με απαίσια γεύση #cringe

Εσείς τι απαντάτε στο ερώτημα τι δεν πρέπει να κάνουμε στα νύχια μας; ♥

Επισκεφθείτε το eshop μας για να ανακαλύψετε όλα τα αγαπημένα μας βερνίκια και προϊόντα περιποίησης των νυχιών 😉

By | 2017-03-03T13:28:50+00:00 March 1st, 2017|BLOG, NAILS, TIPS|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!