Τι πρέπει να ξέρετε πριν δοκιμάσετε το Dermaplaning #3

Τι πρέπει να ξέρετε πριν δοκιμάσετε το Dermaplaning #3

Το Dermaplaning είναι μια έξοχη αποτελεσματική θεραπεία απολέπισης στην οποία ένας γιατρός ή μια αισθητικός χρησιμοποιεί ένα χειρουργικό νυστέρι για να ξύσει ήπια μακριά οποιαδήποτε νεκρά σωματικά κύτταρα υφίστανται στην επιφάνεια του δέρματός σας και (μαζί με το χνούδι από το πρόσωπό σας). Γιατί είναι αυτό απαραίτητο; Είναι επειδή η συγκέντρωση του νεκρού δέρματος και των μικροσκοπικών τριχών μπορεί να κάνει την επιδερμίδα σας σας να εμφανιστεί θαμπή, λιπαρή, και μπορεί ακόμη και να προκαλέσει ακμή λόγω των φραγμένων πόρων και των θυλακίων τρίχας. Για τον λόγο αυτό, η διαδικασία αυτή είναι πολύ βοηθητική για την διατήρηση μιας υγιούς λάμψης στο δέρμα. Προτού, όμως, κλείσετε το ραντεβού σας, ας δούμε τι πρέπει να ξέρετε πριν δοκιμάσετε το Dermaplaning! Οι ειδικοί μας δίνουν σημαντικές διευκρινίσεις και μας λύνουν τις απορίες.

Αν το χάσατε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στο δεύτερο μέρος του άρθρου μας για να ανακαλύψετε ακόμη περισσότερα για την τεχνική που ακούει στο όνομα dermaplaning. Ας συνεχίσουμε!

Τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και τέσσερις εβδομάδες

Η διαδικασία αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνεια του δέρματός σας για τρείς εβδομάδες και, επομένως, το δέρμα σας θα λάμπει ολόκληρο τον μήνα. Καθώς, όμως, το δέρμα μας είναι “ζωντανό” και μεταβαλλόμενο, πρέπει να προγραμματίζετε μια συνεδρία κάθε μήνα για να διατηρήσετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μην εμπιστεύεστε τον οποιοδήποτε για να κάνει την συγκεκριμένη διαδικασία

Οι ειδικοί συμβουλεύουν να αφεθείτε στα χέρια των επαγγελματιών στο ιατρείο ενός δερματολόγου ή ενός πλαστικού χειρουργού, για να εξασφαλίσετε τα καλύτερα αποτελέσματα με ασφάλεια. Όπως προαναφέρθηκε, η διαδικασία αυτή απαιτεί νυστέρι και, εφόσον αυτό έρχεται σε άμεση επαφή με το δέρμα του προσώπου μας (που είναι εξαιρετικά ευαίσθητο) καλό θα ήταν να κάνετε την επιλογή σας με μεγάλη προσοχή.

Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι!

Καθώς το dermaplaning απαιτεί την χρήση χειρουργικών εργαλείων και όχι του κλασικού ξυραφιού που όλοι χρησιμοποιούμε, θα ήταν καλύτερα να το αφήσετε στους ειδικούς. Μπορεί να αφαιρείτε το χνούδι του προσώπου σας με επιτυχία στο σπίτι, όμως το dermaplaning δεν έχει καμία σχέση με αυτό!

Εσείς έχετε δοκιμάσει αυτή την τεχνική; Τι θα απαντούσατε στην ερώτηση τι πρέπει να ξέρετε πριν δοκιμάσετε το Dermaplaning; Πόσες από εσάς θα το τολμούσαν πραγματικά; ♥

By | 2017-10-29T15:32:06+00:00 October 29th, 2017|BLOG, HEALTH|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!