Τι πρέπει να ξέρετε πριν δοκιμάσετε το Dermaplaning

Τι πρέπει να ξέρετε πριν δοκιμάσετε το Dermaplaning

Το Dermaplaning είναι μια έξοχη αποτελεσματική θεραπεία απολέπισης στην οποία ένας γιατρός ή μια αισθητικός χρησιμοποιεί ένα χειρουργικό νυστέρι για να ξύσει ήπια μακριά οποιαδήποτε νεκρά σωματικά κύτταρα υφίστανται στην επιφάνεια του δέρματός σας και (μαζί με το χνούδι από το πρόσωπό σας). Γιατί είναι αυτό απαραίτητο; Είναι επειδή η συγκέντρωση του νεκρού δέρματος και των μικροσκοπικών τριχών μπορεί να κάνει την επιδερμίδα σας σας να εμφανιστεί θαμπή, λιπαρή, και μπορεί ακόμη και να προκαλέσει ακμή λόγω των φραγμένων πόρων και των θυλακίων τρίχας. Για τον λόγο αυτό, η διαδικασία αυτή είναι πολύ βοηθητική για την διατήρηση μιας υγιούς λάμψης στο δέρμα. Προτού, όμως, κλείσετε το ραντεβού σας, ας δούμε τι πρέπει να ξέρετε πριν δοκιμάσετε το Dermaplaning! Οι ειδικοί μας δίνουν σημαντικές διευκρινίσεις και μας λύνουν τις απορίες.

Το Dermaplaning συστήνεται για όλους τους τύπους δέρματος

Οι δερματολόγοι αναφέρουν πως οι ασθενείς που έχουν υποστεί φθορά από τον ήλιο, έχουν λεπτές γραμμές στο πρόσωπό τους ή πολύ ξηρό και θαμπό δέρμα, είναι ιδανικοί υποψήφιοι. Εντούτοις, δεδομένου ότι η διαδικασία απαιτεί τη χρήση ενός αιχμηρού χειρουργικού νυστεριού, εκείνοι με η ακμή πρέπει να περιμένουν μέχρι να καθαρίσει η επιδερμίδα τους για να υποβληθούν στο dermaplaning.

Αντίθετα με την κοινή πεποίθηση, το dermaplaning δεν θα κάνει τις τρίχες του προσώπου σας να ξαναβγούν πιο σκληρές και πιο σκούρες από πριν

Οι ειδικοί μας διαβεβαιώνουν πως, παρότι όταν οι τρίχες αρχίσουν να ξαναβγαίνουν μπορεί να τις αισθανόμαστε διαφορετικές καθώς έχουν κοπεί σύριζα, έχουν πραγματικά την ίδια σύσταση όπως πριν και μεγαλώνουν με την ίδια ταχύτητα. Μπορεί ίσως απλά να μας φανούν πιο παχιές καθώς κόπηκαν ίσια με το ξυράφι αντί να έχουν ένα φυσικό, μυτερό τελείωμα.

Δεν υπάρχει χρόνος αναμονής

Μπορεί να παρατηρήσετε ένα ελαφρύ κοκκίνισμα στην επιδερμίδα σας, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Πολύ συχνό φαινόμενο είναι οι γυναίκες να κανονίζουν το ραντεβού τους για dermaplaning στην διάρκεια του μεσημεριανού φαγητού και να επιστρέφουν αμέσως μετά στην δουλειά, με το δέρμα τους να δείχνει όμορφο και λαμπερό μετά από μια συνεδρία σαράντα (40) λεπτών.

Εσείς έχετε δοκιμάσει αυτή την τεχνική; Τι θα απαντούσατε στην ερώτηση τι πρέπει να ξέρετε πριν δοκιμάσετε το Dermaplaning; Πόσες από εσάς θα το τολμούσαν πραγματικά; ♥

By | 2017-10-21T13:11:06+00:00 October 21st, 2017|BLOG, HEALTH, TIPS|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!