Το γαλλικό…αλλιώς!

Το γαλλικό…αλλιώς!

Όλες οι γυναίκες έχουν δοκιμάσει το γαλλικό μανικιούρ τουλάχιστον μία φορά. Είτε επειδή ήταν από τα λίγα στυλ που θεωρούνται αποδεκτά στον χώρο εργασίας, είτε επειδή ήταν το μόνο που επέτρεπε η μαμά όταν αρχίσαμε να βάφουμε τα νύχια μας. Α, και επειδή είναι μια απλή και κλασάτη επιλογή που ταιριάζει με όλα! Όμως, το κλασικό γαλλικό μπορεί να μας φαίνεται συχνά ασφαλές ή ακόμη και βαρετό. Πώς λοιπόν μπορούμε να το κάνουμε πιο ιδιαίτερο και ενδιαφέρον;

  • Μπεζ γραμμή

elle-french-manicure-yasuda

Σχεδιάστε την λευκή γραμμή και αφήστε την να στεγνώσει. Στην συνέχεια, με μπεζ βερνίκι ακολουθήστε την φορά της από κάτω. Είναι τόσο διακριτικό, κάνει όμως την διαφορά!

  • Λουλούδια

elle-french-tip-nails-manicure-natalie

Διαλέξτε τις αγαπημένες σας χαλκομανίες-που να μην θυμίζουν Πάσχα. Περάστε διάφανο top coat πάνω από το γαλλικό και όσο είναι υγρό, τοποθετήστε τα σχέδια. Ολοκληρώστε με top coat ξανά.

  • Foiled

elle-french-tip-nails-manicure-paintbox

Το foiled look που τόσο αγαπάμε στα νύχια…with a twist. Απλώς τοποθετήστε το στις άκρες των νυχιών και αφήστε το υπόλοιπο κενό.

  • Σκακιέρα

elle-french-tip-nails-manicure-mpnails

Μόλις στεγνώσει το λευκό, προσθέστε μαύρα τετραγωνάκια και τελειώστε με top coat. Ένα πιο παιχνιδιάρικο-αν και ασπρόμαυρο-στυλ.

  • Διπλή γραμμή

elle-french-tip-nails-manicure-aliciatnails

Απλά σχεδιάστε μια δεύτερη, πιο λεπτή γραμμή στην μέση του νυχιού. Είναι τόσο εύκολο και θυμίζει τα negative space nails που τόσο μας αρέσουν.

  • Σχέδια

elle-french-tip-nails-manicure-vanitynails

Αν έχετε ταλέντο κα πολλή υπομονή, μπορείτε να διακοσμήσετε το γαλλικό σας με οποιαδήποτε σχέδια σας αρέσουν! Χρησιμοποιήστε διορθωτικό στυλό για τέλειο αποτέλεσμα!

Λευκό βερνίκι, όπως και όλα τα υπόλοιπα χρώματα, θα βρείτε φυσικά στο e-shop μας!

By | 2016-09-10T09:27:10+00:00 September 10th, 2016|BLOG, NAILS, TIPS|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!