Το καμηλό είναι το χρώμα της χρονιάς!

Το καμηλό είναι το χρώμα της χρονιάς!

Ταιριάζει με όλα. Και τα κάνει να δείχνουν όλα πιο ακριβά και elegant! To καμηλό χρώμα θα απογειώσει το συνολικό σας look αρκεί να ξέρετε πώς να το συνδυάσετε!

Σίγουρα είναι ένα χρώμα που πηγαίνει σε όλες τις επιδερμίδες. Στα θετικά του είναι και ότι δε λερώνει εύκολα και μπορείτε να το επιλέξετε για παλτό ή για παπούτσια αφού είναι από τα πιο ευκολοφόρετα χρώματα!

Ειδικά αν φέτος έχετε βαρεθεί να φοράτε μόνο μαύρα, το καμηλό είναι ένα τέλειο χρώμα για να σπάσετε τη μονοτονία! Φυσικά ταιριάζει υπέροχα και με το μαύρο σύνολο αλλά και με καφέ και με το αγαπημένο σας τζιν!

 

Μη φοβοθείτε να φορέσετε διαφορετικές αποχρώσεις του καμηλό και να πετύχετε ένα ultra chic ολοκληρωμένο αποτέλεσμα!

Μια λεπτή ζακέτα είναι πάντα χρήσιμη για τις μέρες που δεν κάνει πολύ κρύο αλλά και για να πετύχετε το πολυπόθητο layering στα ρούχα σας. Δοκιμάστε να τη συνδυάσετε επάνω από μαύρο ή λευκό μπλουζάκι με το αγαπημένο σας τζιν!

Τολμήστε καμηλό αξεσουάρ όπως τσάντα, γυαλιά ή παπούτσια για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Τέλος μη ξεχνάτε τα νύχια σας! Η απόχρωση αυτή στα νύχια είναι must have για φέτος το χειμώνα! Τολμήστε να ξεχωρίσετε και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα! camel-1 camel-3 camel-4 camel-6 camel-7 camel

By | 2016-11-16T06:11:21+00:00 October 30th, 2016|BLOG, FASHION, TIPS|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!