Toni Garrn: Το πρόσωπο της Aura Botanica της Kérastase

Toni Garrn: Το πρόσωπο της Aura Botanica της Kérastase

Η Toni Garrn αποτελεί παράδειγμα της Aura Botanica γυναίκας. Ανοιχτό και ανήσυχο πνεύμα, η δουλειά της με τις νεαρές κοπέλες στην Αφρική και η αφοσίωση της σε έναν υπεύθυνο τρόπο ζωής αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση. Υπέρμαχος της άσκησης και των φυτικών φαρμάκων, ορίζει την ομορφιά ως υγεία και ευτυχία. Η Κérastase, όταν αναρωτήθηκε ποιος θα μπορούσε να είναι το πρόσωπο της Aura Botanica, αμέσως σκέφτηκε την Toni. Εκπέμπει ένα αυθεντικό πάθος για την ευζωία και την φυσική ομορφιά.

Φυσικά, είναι ένα supermodel. H Toni Garrn έχει πρωταγωνιστήσει στις πασαρέλες των πιο διάσημων οίκων, όπως Dior, Louis Vuitton και Victoria’s Secret, ενώ έχει φωτογραφηθεί για τα πιο διάσημα περιοδικά μόδας, όπως Vogue και Elle. Αλλά πριν από όλα αυτά χρησιμοποιούσε Κérastase. Όταν ήταν νέα και τα μαλλιά της χρειάζονταν παραπάνω φροντίδα, η μητέρα της της επέτρεπε να χρησιμοποιήσει την μάσκα Κérastase της. Σήμερα η Toni Garrn δίνει τον δικό της ορισμό στην φυσική λάμψη των υγειών όμορφων μαλλιών. Λατρεύει τα πυκνά όμορφα μαλλιά και τα θεωρεί πιο σημαντικά ακόμα και από το make-up. Οι αποχρώσεις που παίρνουν τα μαλλιά της ανάλογα με την αλλαγή των εποχών αποτελούν ένδειξη ότι τα διατηρεί φυσικά. Με τη νέα σειρά Aura Botanica, ανακάλυψε μια τελετουργία περιποίησης, η οποία πραγματικά ωφελεί τα μαλλιά της και περιέχει έλαιο Καρύδας, το οποίο αγαπάει. Εξίσου σημαντικό για εκείνη είναι το γεγονός ότι κάθε συστατικό είναι εκχυλισμένο με φυσικό τρόπο, ενώ με την αγορά κάθε προϊόντος ενισχύει τις γυναίκες που τα συλλέγουν.

Πάνω από όλα η Toni Garrn είναι μια γυναίκα με αποστολή. Από τον Ιούνιο του 2014, είναι Πρέσβειρα της πρωτοβουλίας «Because I am a Girl», η οποία έχει στόχο την βελτίωση των ευκαιριών των νεαρών γυναικών, στην εκπαίδευση, την ιατρική περίθαλψη και τα νομικά δικαιώματα στις αναπτυσσόμενες χώρες. Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, το 2016 δημιούργησε το ίδρυμα Toni Garrn, με μοναδικό στόχο να ενισχύσει τα νέες γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Η Toni Garrn είναι το πρόσωπο πίσω από την σειρά Aura Botanica της Kérastase. Η πρώτη σειρά φυσικής προέλευσης της αγαπημένης μάρκας περιποίησης μαλλιών υπόσχεται να μεταμορφώσει τα μαλλιά κάθε γυναίκας χαρίζοντας τους φυσική περιποίηση, λάμψη & θρέψη.

Ανακαλύψτε τη σειρά Aura Botanica:

By | 2017-05-05T02:26:38+00:00 May 5th, 2017|HAIR, TIPS, ΤΑΣΕΙΣ|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!