ΤΟΠ 5 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΚΡΑΓΙΟΝ

ΤΟΠ 5 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΚΡΑΓΙΟΝ

Δύσκολο πράγμα να πρέπει να επιλέξει μια γυναίκα τα αγαπημένα της κραγιόν. Υπάρχουν τόσα χρώματα, υφές, στυλ και τάσεις που δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις!!! Ειδικά εάν είσαι beauty και lipstick junky το θέμα περιπλέκεται ακόμα περισσότερο!!

Σε αυτό το βίντεο σας δείχνω τα 5 αγαπημένα μου κραγιόν ύστερα από αρκετή σκέψη και τα εφαρμόζω πάνω στα χείλη μου έτσι ώστε να δείτε πώς γράφει το καθένα. Ανοιχτόχρωμα, ουδέτερα, σκούρα αλλά και φωτεινά, είναι όλα τα τωρινά αγαπημένα κραγιόν της συλλογής μου!!

TIPS:

  • Εάν σας αρέσουν τα μαλλιά μου μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο και να πάρετε μια γεύση για εύκολα και γρήγορα χτενίσματα.
  • Μην ξεχνάτε πως για να μην σπάνε τα μαλλιά, καλό είναι να χρησιμοποιούμε invisibobble, όπως έχω κάνει και εγώ.
  • Για λαμπερά μαλλιά εμπιστευθείτε τη σειρά mythic oil.

By | 2016-02-24T16:35:05+00:00 February 24th, 2016|VLOGGERS, WEBTV|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!