ΧΑΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ!

ΧΑΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ!

Οι γιορτές  τελείωσαν και όλοι μας -έλα μη λέτε ψέματα- φάγαμε κάτι παραπάνω! Λίγο τα γλυκά, λίγο τα κρασιά, λίγο η καλή παρέα δύο -τρία κιλάκια τα πήραμε! Εντάξει, δε σκάμε, απλά καλό είναι να μπούμε σε ένα πρόγραμμα επαναφοράς για να μη μας μείνουν αυτά τα κιλά και να είμαστε πολύ πιο ανάλαφρες πολύ γρήγορα! Εδώ είναι 5 απλοί κανόνες για να χάσουμε τα κιλά χωρίς καν να το καταλάβουμε!

κιλα

  1. Ξεπεράστε τον εθισμό στη ζάχαρη! Τόσες μέρες τρώγατε γλυκά κάθε μέρα! Πείτε όχι και αντισταθείτε και θα δείτε μέσα σε δύο μέρες θα νιώθετε ήδη καλύτερα! Μπορείτε την ώρα που θα έχετε λιγούρες να φάτε φρούτα ή αποξηραμένα δαμάσκηνα!
  2. Πίνετε νερό! Το ξέρετε ότι τις περισσότερες φορές μπερδεύουμε την πείνα με τη δίψα; Πιείτε ένα ποτηρι νερό πριν φάτε το οτιδήποτε!
  3. Επιστρέψτε στο γυμναστήριο! Ναι, θα νιώσετε πολύ καλύτερα αν ξεκινήσετε πάλι να γυμνάζεστε! Το σώμα σας θα καίει τις έξτρα θερμίδες πιο εύκολα!!
  4. Περιορίστε τους υδατάνθρακες! Ψωμάκια, κριτσινάκια, παξιμαδάκια δε χωράνε στη διατροφή μας για τις επόμενες μέρες!
  5. Μειώστε στο μισό το βραδινό σας! Είναι πολύ εύκολο να φάτε λιγότερο και να χάσετε σταδιακά όλα παραπάνω κιλά!

Για να νιώσετε καλύτερα μέχρι να ξανακουμπώσει το αγαπημένο σας τζιν,  μπείτε στο e-shop και διαλέξτε τα καλύτερα προϊόντα για μαλλιά και νύχια που θα σας φτιάξουν τη διάθεση!

By | 2016-11-17T15:35:15+00:00 January 10th, 2016|BLOG, HEALTH, TIPS|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!