ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ

ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ

Ανάμεσα σε ανάλαφρες μπούκλες, ίσια-πρόκα μαλλιά και κάθε λογής χτένισμα εσύ ποιο θα διαλέξεις για να εντυπωσιάσεις;Κατά περίπτωση οι ανάγκες για το τέλειο εορταστικό χτένισμα ποικίλουν. Αν ήδη γνωρίζετε με ποιους και πού θα κάνετε ρεβέγιον, προσαρμόστε τα μαλλιά σας αναλόγως με την βοήθεια των έμπειρων κομμωτών στα κομμωτήρια Ikonomakis + VIP!

Η σπουδαιότητα του μήκους

Το μήκος των μαλλιών σου είναι πολύ σημαντικό για το ποιο χτένισμα θα επιλέξεις. Αν το μήκος των μαλλιών σου είναι από μεσαίο μέχρι μακρύ, τότε οι επιλογές σχετικά με τα χτενίσματα αυξάνονται κατακόρυφα: οι ανάλαφρες μπούκλες είναι το επικρατέστερο χτένισμα για το βράδυ του ρεβεγιόν. Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να εντυπωσιάσεις είναι οι ανάλαφρες μπούκλες που «πέφτουν» στους ώμους και σου χαρίζουν ρομαντικό ύφος. Αφού λουστείς και στεγνώσεις το μαλλί σου με όπλο σου το ψαλίδι για τις μπούκλες, άρχισε να το «στρίβεις» περίπου από τη μέση της τρίχας για να δημιουργήσεις την ανάλαφρη μπούκλα.

Αν περάσετε την εορταστική βραδιά με φίλους σε σπίτι ή κάποιο χαλαρό (όσο χαλαρό μπορεί να είναι τέτοιες μέρες) bar ή club ή κάποια λατρεμένη ταβέρνα, τότε η αλογοουρά, σωστά πιασμένη και φροντισμένη με τα κατάλληλα προϊόντα, είναι μια λύση.

Η αλογοουρά έχει από μόνη της κάτι πολύ αρχοντικό σαν χτένισμα. Αν έχεις μεσαία ή μακριά μαλλιά δεν έχεις παρά να τα πιάσεις σε μια σφιχτή αλογοουρά για να εντυπωσιάσεις στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Η αλογοουρά όχι μόνο ταιριάζει άψογα με ό,τι και να αποφασίσεις να φορέσεις, αλλά επιπλέον σου επιτρέπει να ρίξεις τα φώτα πάνω στα αστραφτερά αξεσουάρ σου (σκουλαρίκια, φουλάρι κ.α.) αφού δεν κρύβει το πρόσωπό σου!Για κάτι πιο επίσημο, όπως ρεβεγιόν σε μεγάλο ξενοδοχείο, κάλεσμα σε σπίτι με κόσμο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή αν απλώς θέλετε κάτι πιο glamourous λόγω εορτών, τότε σινιόν!Το περίτεχνο σινιόν είναι το ιδανικό χτένισμα για την περίσταση. Όχι μόνο δείχνει ότι δεν πέρασες δέκα ώρες μπροστά στον καθρέφτη, αλλά είναι ένα χτένισμα που δημιουργήθηκε για την περίοδο των γιορτών αφού αναδεικνύει τα υπέροχα χαρακτηριστικά σου και σου χαρίζει απίστευτο τύπο.Ο κότσος είναι πολύ εύκολος και γρήγορος και σου λύνει κυριολεκτικά τα χέρια! Μη φοβάσαι ότι ο κότσος δεν είναι θηλυκό χτένισμα αφού καταφέρνει να σε δείχνει όσο μοιραία και σέξι θέλεις εσύ. Προτίμησε το χαλαρό κότσος στο ένα πλάι για να αναδείξεις τη σεξουαλικότητα σου ή τον ψηλό στριφογυριστό κότσο που θα στερεώσεις με ένα ωραίο κοκαλάκι για τη βραδινή σου έξοδο!

By | 2015-07-12T17:54:23+00:00 May 3rd, 2015|BLOG, ΤΑΣΕΙΣ|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!